lördag 9 juli 2016

Vackra klippor på Västkusten!

I förra inlägget visade jag vackra Smögenbryggan, om man fortsätter fram till bryggans slut så övergår bryggan till härliga klippor med vidunderlig havsutsikt! Man kan gå runt där på klipporna i evighet och bara njuta!


Jag som älskar fisk och skaldjur tycker att det är underbart med alla fiskerestauranger! Bara en sak som är konstigt och som vi saknade... det fanns ingen som sålde sushi i hela Smögen!? Vi hade sett fram emot sushi/sashimi med färsk fisk och skaldjur eftersom vi älskar det men vi frågade runt men avsaknaden var total. Undrar varför? Men det gick ingen nöd på oss ändå såklart då det fanns massa annat gott att frossa i :-)


Även i Kungshamn som ligger bredvid Smögen blev det konsert med Jocke och Johan Stengård. Fullsatt kyrka även här och den här gången förgylldes konserten även av den lokala Sophiakören under ledning av Agnetha Hellgren och sångerskan Maria.


Efter konserten blev vi hembjudna på fest till kantorn Agneta Hellgren och hennes man Jan tillsammans med deras vänner Jan Rippe och hans fru Elisabeth. Jan Rippe är ju känd från Galenskaparna och After Shave och även tv-serien Macken som var en succé på 80-talet. Jan Rippe berättade att Macken kommer att återuppstå på Lorensbergsteatern i höst, nämligen den 27 oktober! Känns nästan som ett måste att åka ner till Göteborg och se den, eller hur?!

Inga kommentarer: