fredag 8 juli 2016

Månadens Testagram


Har förstått att ni är många som börjat prenumerera på Testagram.se. Hoppas ni också blev nöjda med månadens produkter. Jag tycker verkligen att det är bra produkter i alla paket och framför allt användbara produkter som man använder i vardagen och som man annars kanske inte hade vågat testa om man inte hade fått dessa nyheter skickade till sig. Den här månaden fanns dessa produkter i paketet:

Bubs De Luxe Salty Liquorice är en himla god lakrits som alldeles för snabbt blev uppäten! Fairtrademärkt, glutenfri, gelantinfri och svenskproducerad lakrits av högsta kvalitet.
Zeta dessertolivolja med smak av citron och apelsin smakar underbart på salladen. Men det rekommenderas att även ringla över lite på glassen eller på någon annan dessert, väl värt att prova!
Mjälloms Tunnbröd Havre är ett krispigt tunnbröd som kanske passar till årets surströmming?
Vi får testa i augusti ;-)
Risenta brödmix har jag inte hunnit prova så recension av det kommer senare, nypon & chiabröd 
låter i varje fall väldigt spännande och nybakat bröd är ju aldrig fel!
Ballerina Bites Salty Caramel med kolasmak, havssalt och mjölkchoklad blev perfekt bilsnacks på
vägen ner till Skåne och hela familjen gillade dem!
Froosh shorty innehåller 100 % frukt och inga tillsatser. Kommer i smakerna mango/apelsin eller jordgubb/banan/guava. 
Palmolive Magic Softness är en tvål som bildar ett skum när man pumpar ut den. Väldigt praktisk, ekonomisk och dryg! Kommer i dofterna hallon, jasmin, tangerine och äpple.
Toppits Zipper Allroundpåse är praktiska påsar med blixtlås. Perfekt att ta med sig på utflykten eller att frysa in produkter i frysen.


I slutet av augusti kommer nästan Testagram och den ser jag redan fram emot!

Inga kommentarer: