fredag 22 juli 2016

Lithells sommarnyheter

Även fast jag personligen inte blir lika hungrig på sommaren som vinterhalvåret så märker man ingen skillnad på barnen. De "kräver" frukost, lunch, mellanmål och middag även fast det är sommarlov och jag tycker att det är så svårt att hitta på luncher och middagar varje dag och man har ju inte lust att spendera hur mycket tid som helst vid spisen på semestern. Då är det perfekt att grilla tycker jag och korv fungerar alltid för barnen, Lithells kommer under sommaren att skänka 1 kr för varje såld "Barnens grillkorv" till Bris så det är ett litet tips att köpa just deras korv.


Men Lithells har god korv även för vuxna och det finns både tjocka, smala, kryddkorvar och nu även kycklingkorv! Kycklingkorven har tagit en given plats i många familjer då allt fler väljer vitt kött. Det finns naturell kycklingkorv men nu finns de även i smakerna Mozzarella & Soltorkad tomat samt Paprika.


Nytt är även att de har nya goda toppings som man kan äta tillsammans med korven! Goda toppings är ju aldrig fel och det höjer ju smakupplevelsen avsevärt! Toppingen finns i smakerna Picklat Äpple & Curry, Paprika & Tomat Relish och Rödlöks Chutney.


I samarbete med Buzzador och Lithells har jag fått smakprov på kycklingkorvar och toppings och då det gick hem hos hela familjen så kommer vi nog att fortsätta med dessa goda, enkla och snabba luncher hela sommar. Perfekt ju!

Inga kommentarer: