tisdag 7 juni 2016

Stockholm Fashion Week - Part five

Andra dagen på Stockholm Fashion Week så var vi inbjuden till Kappahls pressvisning. De visade upp höstens kommande kollektion och där var det väldigt mycket snyggt! Jag har redan spanat ut min kommande höstgarderob ;-) Som ni kan se på bilderna här nere så är kollektionen väldigt bred och man hittar allt från helgrått till blommigt och rutigt. De satsar verkligen på att alla ska hitta något som passar!

Kollektionen K by reflekterar storstadslivet och är rock-chic inspirerat. Enkelhet när den är som bäst. The Classics visar ett stilrent, skräddat mode med 50- och 60-tals inspirerade kläder, klänningar med abstrakta mönster, oversized och dubbelknäppt. Feminine är en boho-chic kollektion med spännande karaktär. Inspirerat från 20-, 30- och 60-talet. Sen kommer även Hampton Republic 27 med nytänkande twister, en genuin bas i det engelska universitetslivet men med inslag från New York.


Sen gick vi ute i solen och njöt ett tag innan det var dags att gå vidare till Rustas pressvisning och efter en dramatisk hissfärd där vi fastnade i hissen så kändes det som att allt var meningen och att det inte var en hiss vi åkt med utan en tidsmaskin eftersom när vi väl kom ut ur hissen så var det jul! Julmusik, julgranar, tomtar, blinkande lampor... ja hela faderullan bjöd Rusta på och nu kan jag avslöja att det blir en färggrann jul hos Rusta i år och det är bara att välja mellan lila, blått, rosa eller den traditionella julen som går i grått, vitt och rött.


Rusta satsar ännu mer på utomhusbelysning i år med julgranar som redan bär en ljusslinga så man slipper trassla med den, ljusslingor i alla dess färger att linda runt balkongräcken och sen massor av djur, tomtar och snögubbar som lyser upp av lampor och man kan välja mellan ett "kallt" eller "varmt" sken.

Inga kommentarer: