torsdag 30 juni 2016

Lyxkryssning med Galaxy

Jag har ju glömt att skriva om vår kryssning med Silja Galaxy då vi hade 23 fantastiska timmar ute på Östersjön. Vi åkte hela familjen och som jag nämnt förut så finns det kryssningar och sen så finns det lyxkryssningar! Bokar man en "vanlig" hytt på en kryssningsbåt så får man ofta en liten hytt med två våningssängar och ett litet runt fönster. Vi fick den här gången värsta sviten med dubbelsäng, bäddsoffa, fri minibar, fri champagne, frukt, godis och egen balkong! I dessa sviter ingår dessutom champagnefrukost!


Vi valde även att äta en lyxig skaldjursplatå och det var verkligen supergott! Räkor, hummer, krabba, musslor, havskräftor och andra skaldjur i mängder. Mums!


Såklart blev det även dessert och kaffe.


Typiskt nog så regnade det så vi kunde inte utnyttja vår balkong så som vi hade önskat men den hade delvis tak så vi satt där en stund ändå och njöt av den underbara utsikten.


Vi passade även på att bada i fartygets pool, vi kollade på show och på hemresan åt vi en god Italiensk lunch. Det enda negativa som jag kan skriva om resan var att det är lite galet att de lagt sviterna längst bak i båten precis ovanför motorerna. Det brummade och durrade ovanligt mycket så det blev inte så många timmars sömn men samtidigt var vi inte där för att sova utan för att få exklusiv familjetid tillsammans och det fick vi med råge. Tack Tallink Silja!

Inga kommentarer: