måndag 6 juni 2016

En riktig tjejhelg!

I fredags väckte vi Jocke på sängen med sång och presenter eftersom han fyllde år. Vi fick en halvtimme att fira innan det var dags att åka iväg till skolor och jobb. Jocke åkte till Falun för att spela och åkte sen vidare till Karlstad och Mölndal. Imorgon kommer han hem igen och då ska vi åka direkt till Huddinge Centrum där han för tredje året på rad är ansvarig över deras Nationaldagsfirande. Huddinge Kommun gillar Babsan så han är en stående artist och även Smilla ska vara med och uppträda tillsammans med sånggruppen Music Kidz. Sen blir det allsång och massa andra roligheter från scenen. Alla som vill får självklart komma till Huddingetorget kl. 13.30, det bjuds på kaffe, saft och tårta så långt lagret räcker! Den här bilden togs för två år sen:


I fredags efter skolan följde Max med sin kompis ut till Värmdö till deras lantställe och sov över där fram tills idag. Första gången han sovit i två nätter hos en kompis men det gick hur bra som helst och han ville inte åka hem idag när vi kom och skulle hämta honom eftersom de hade så roligt! De spelade fotboll, cyklade och badade jacuzzi.


Smilla passade också på att hoppa i badet när vi var där och jag hade tagit med mig rabarberpaj som vi bjöd på.
 
 

Eftersom både Jocke och Max var iväg så blev det en riktig tjejhelg för Smilla och mig. Det var ett tag sen vi hade mamma/dotter tid så vi tog verkligen vara på tiden och i fredags var vi på Mall of Scandinavia och shoppade kläder och åt sushi som vi båda älskar. Igår totalstädade vi hela hennes rum och rensade bort massa grejer som hon inte vill ha kvar och sen tog vi våra cyklar och cyklade till Hagaparken och åt glass. På kvällen kollade vi på film och hade en riktig myskväll med ostkrokar och godis.


Nu är 3 av 4 familjemedlemmar hemma, bara Jocke som saknas men imorgon blir vi fulltaliga igen. Ska gå och lägga mig nu så jag orkar med morgondagen.
God natt!

Inga kommentarer: