lördag 25 juni 2016

Att bygga en förmögenhet

Innan jag gick på sommarlov med barnen så var jag inbjuden till en exklusiv trerätters lunch tillsammans med författaren Joel Bladh. Det var nätverket SocialU och bokförlaget Roos & Tegnér som bjöd in till detta och lunchen ägde rum på restaurang Atelier 23 på 23:e våningen i DN-skrapan. Vi hade underbar utsikt över Kungsholmen medan Joel gav oss massa tips om hur vi får familjebudgeten att gå ihop och kanske till och med hur man får ekonomin att växa även fast man är i en fas i livet som småbarnsföräldrar när man kanske tjänar som sämst.


3-rätters lunchen var helt underbar och bakom den stod Pontus Frithiof som driver Atelier 23!


Alla som har en inkomst kan börja bygga en förmögenhet som på sikt ändrar hela livet, det handlar bara om målmedvetenhet och en långsiktig plan. När Joel Bladh blev förälder hittade han drivkraften att sträva efter ekonomiskt oberoende med målet att kunna njuta av friheten att själv disponera sin och familjens tid. I hans bok "Bygg en förmögenhet" kan man läsa om hur han och hans familj gick till väga och  ta del av många konkreta tips och råd om allt från budgetar, spar- och investeringsplaner och aktieköp till återbruk och långkok.


Det hölls även en tävling under mötet där vi inbjudna fick göra en egen budget och jag vann den tävlingen!!! Priset var en resa med MTR Express t.o.r. Stockholm - Göteborg och det passar ju perfekt eftersom vi har planerat att besöka Göteborg i sommar och jag är väldigt nyfiken på det tåget! Lovar att ni ska få hänga med på även den resan :-)

Inga kommentarer: