tisdag 5 april 2016

Månadens Testagram får högt betyg!

Månadens Testagram får högt betyg då det finns många roliga och användbara produkter som jag verkligen ser fram emot att utvärdera!


I paketet fanns bl.a en tandkräm från Pepsodent. Det är en ny "Expert Protection" som är väldigt effektiv mot plack mellan tänderna. Redan efter första borstningen så känner jag att det är en tandkräm som tillfredsställer mina behov när det gäller att det ska kännas fräscht och rent i munnen efter tandborstningen.

Axe Signature deodorant gav jag till Jocke direkt då den riktar sig till män. Den doftar tvål och lovar att förutom att ta bort obehaglig lukt även motverka fula fläckar på kläderna. Då han har haft problem med just gula deofläckar tidigare så ser vi verkligen fram emot att se om denna funkar.


Melitta Gourmet Kaffefilter är ett kaffefilter som framhäver aromerna i kaffet. Det har vi provat och jag kan intyga att det faktiskt blir godare kaffe så det blir inte fler "vanliga" kaffefilter för oss i fortsättningen. Tänk att filtret kan göra en sådan skillnad!

Vileda glaskeramiksvamp rengör effektivt glaskeramikhällen utan rengöringsmedel. Den tar bort vidbrända fläckar och envisa beläggningar med sin unika skrubbyta av små glasbitar och såklart utan att repa ytan.

Kungsörnen Glutenfria våfflor är ett perfekt alternativ till alla som inte kan/vill äta vetemjöl!

Nestlé God Morgon Gröt är en fullkornsgröt med hög fiberhalt och som är en väldigt bra proteinkälla. En perfekt start på dagen!

Ragusa Blond - Smaskigt godis med hasselnötsfyllning och stora hasselnötter som omsluts av ett tunt lager ljus choklad. 100% naturliga ingredienser och tillverkas i Schweiz. Mums!

AXA Granola - AXA:s sockerfria Granola smaksatt med äpple, apelsin och pumpafrön. Perfekt att ha i yoghurten, kvargen eller kanske i en smoothie. Rik på mineraler, krispig och full av goda smaker.


Här kan du också gå in och beställa ditt eget Testagram om du vill: https://prenumerera.testagram.se/

Inga kommentarer: