tisdag 5 april 2016

Kronfågels grillundersökning

Innan påsk så blev jag inbjuden till en härlig grill-lunch hos Kronfågel. De serverade som vanligt underbar vällagad kyckling av högsta kvalitet tillsammans med goda tillbehör.


De presenterade även årets grillundersökning som de gjort och det som framträdde mest från den undersökningen var att om vi kvinnor skulle stå oftare vid grillen så skulle både hälsan och miljön se bättre ut än vad den gör idag! Kvinnor väljer nämligen i större utsträckning kyckling och grönsaker på grillen jämfört med männen som ofta föredrar det röda köttet. 

Kyckling ökar i popularitet och nu finns både kycklingbacon och kycklingkorv att köpa. Lagom till grillsäsongen lanserar nämligen Kronfågel tre högkvalitativa korvar med svensk gårdskyckling och 72% kötthalt.


I årets grillsortiment från Kronfågel finns fyra kycklingnyheter och tre favoriter i repris. Kycklingkorven finns i tre varianter, klassisk, chorizo och milda örter och en annan nyhet är BBQ Peppar kycklingfilé som är kryddmarinerade kycklinglårfiléer. De tre favoriterna i repris är BBQ Chili Minutfilé, BBQ Classic Minutfilé och BBQ Smoke grillmix. Jag ser verkligen fram emot en grillsommar med Kronfågel då jag älskar grillad kyckling tillsammans med massa härligt grillade grönsaker!

Inga kommentarer: