söndag 27 mars 2016

Påskafton med konsert, After Ski och påsksupé

Igår på påskafton så var det påskparad och godisregn i Drombacken och Smilla och Max var såklart med även i år. Det är spännande att få åka slalom ensam nedför backen med allas blickar på sig och där namnet hörs i högtalaren och efteråt få pris. Alla bilder och videos är från min mobil så jag ber om ursäkt över bildkvalitén.


Sen var det dags för After Ski med bandet Strictly People och gästartisterna Uno Svenningsson och Shirley Clamp och även idag var det rätt fullt i restaurang Drommen.


Efter After Skin var det bara hem till stugan och svida om och tillbaka för lite påsksupé och påskkonsert. Vi åt en god trerättersmiddag och umgicks hela långa kvällen. Uno Svenningsson var helt underbar och extra tacksam för livet då han var med om lite missöden på resan upp så pussarna haglade från honom, han sken som en sol, han satt och sjöng med barnen och levererade som aldrig förr på scenen! All kärlek till dig Uno, du är en sån underbar människa så lova att vara rädd om dig!!!


Även proffset Shirley Clamp levererade på scenen, hennes pipa går ju inte direkt av för hackor! Här kompar Jocke henne på fina låten "Du är Allt".


Shirleys dotter Vilja och Smilla har blivit väldigt tighta och umgås så mycket de kan. Så roligt att se att de har så roligt tillsammans. Även Max och gitarristens son Wille har jätte roligt tillsammans. När barnen blev trötta så kröp de ner i varsin saccosäck i logen och vi satte på en film och det tog inte lång tid förrän alla somnat :-) Så härligt att barnen kan slappna av och känna sig trygga i den miljön då det blir så mycket lättare att ha med dem då.


Men idag är vi sega och Max och jag ligger i soffan och kollar på film. Smilla och Jocke har dock letat sig ut i backen och är ute och åker men det blir nog en lugn kväll för oss alla! 
Fler bilder finns på Instagram = Niehoffs
Kram!

Inga kommentarer: