lördag 26 mars 2016

Detta härliga ställe - Höglekardalen

Nu är vi uppe i Bydalsfjällen och firar påsk! Det är nu fjärde gången vi besöker detta personliga och härliga ställe, Höglekardalen. Marie och Lasse är underbara värdar och ser hela tiden till att vi har det toppen och blir väldigt bortskämda här uppe! Underbar mat på Restaurang Drommen varje dag och deras pasta pappardelle är nog den godaste pasta jag någonsin ätit med tryffel, ruccola, pinjenötter och skogschampinjoner. På bilden har jag även valt till parmaskinka då rätten egentligen är vegetarisk och såklart ska rätten avnjutas tillsammans med ett glas chardonnay!


Vi är som vanligt ett stort kompisgäng här uppe och vi är väl sammanlagt strax över 20 personer och då är det hela bandet med familjemedlemmar och även artister med deras familjer. Så det finns alltid någon att åka skidor med, leka med, dricka vin med och bara sitta och snacka skit med. Även barnen leker jätte bra tillsammans! Igår på långfredagen åkte vi skidor hela dagen och på eftermiddagen var det After Ski med bandet och gästartisterna Shirley Clamp och Uno Svenningsson. Full fart och knökfullt i restaurangen! Även ikväll är det After Ski och sen är det även konsert och supé senare ikväll.

Drombacken var helt underbar igår och så bra pistad så det var jätte roligt att åka skidor! Barnen är så duktiga så man hinner knappt med dem! Alldeles lagom med folk är det också så det hinner aldrig bli några långa köer vid liftarna.


Nu ska jag duka fram lite frukost och sen ska vi iväg och åka påskparad i Drombacken och alla barn får priser och det blir även godisregn. Vi hörs snart igen!

Inga kommentarer: