måndag 30 juni 2014

Lyx i vardagen!

Inredningsföretaget Living and Rooms motto är att sprida Lyx i vardagen och i helgen visade de verkligen uppskattning till oss Teamleader och extra roligt var att vi i år fick ta med oss våra bästa säljare i respektive team! Jag hade med mig 3 underbara tjejer och vi tillsammans med 20 andra konsulenter och Teamleaders runt om i Sverige (plus 3 i Finland) hade en fantastisk helg på Ystad Saltsjöbad tillsammans med huvudkontoret.


Här är Team Niehoff (Stockholm) tillsammans med våra chefer på huvudkontoret, Janeth Wihlborg och Johan Westerdahl:


Tack Living and Room och alla ni fina människor som gjorde denna helg så fantastisk! Kärlek till er alla!!!

Frosseri utan dess like!

När man befinner sig på Ystad Saltsjöbad så går det inte att undvika att gå upp i vikt! Både maten och allt fikabröd är fantastiskt så det går inte att låta bli att smaka allt och man tycker inte att man gör något annat än äter hela tiden! Frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, snacks och trerättersmiddag.... Tänkte att jag skulle fresta er med lite bilder på allt bakverk som vi stoppade i oss denna helg!


Förstår ni?

Jag fick sviten!

Är helt slut men är otroligt glad att jag än en gång fått uppleva en underbar kick off med Living and Room på Ystad Saltsjöbad! Så lyxigt, roligt och inspirerande!


Det har blivit många timmar inspiration, mycket mat, vin, kakor och kaffe, kändisspotting, bad, SPA, goodiebags, kollektionsvisning, tipsrunda och fnitter! Denna Kick Off har alltså innehållit allt en kick off ska innehålla enligt mig!

Pricken över i:et var att jag även fick en SVIT helt själv!!! Gissa om lyxigt, jag som aldrig sover ensam fick en dubbelsäng för mig själv i två nätter och ett fint vardagsrum med soffgrupp, två tv-apparater och separat dusch/toalett. Det var knappt så att jag ville lämna rummet ;-)


Jag har verkligen haft en riktig TUR helg för jag vann även en vacker pälsväst för bra försäljningsresultat! Eller det kanske kallas hårt arbete och inte tur.... ;-) Men jag blev i varje fall såååå glad!!!


Fler bilder finns på instagram (niehoffs) och imorgon kommer det fler blogginlägg från Kick Offen och jag kommer även att visa bilder från nya kollektionen! 

Vi ses imorgon!

lördag 28 juni 2014

Äntligen här igen!

I nästan ett år har jag längtat att få återvända hit till Ystad Saltsjöbad och nu är jag äntligen här igen!
Fjärde gången som jag är inbjuden av bästa företaget Living and Room att närvara på deras Teamleader Kick Off just här i Ystad Saltsjöbad!


När vi checkade in så var vädret fantastiskt så vi satt en stund vid poolen och njöt av lite gott vin innan vi gick upp på rummen och fixade oss inför kvällens middag. 


Som vanligt är även maten fantastisk här på Ystad Saltsjöbad!


Har lagt ut lite fler bilder på instagram om ni är nyfiken (niehoffs) för som vanligt nattbloggar jag och är super trött och imorgon bitti klockan 07.30 är det frukost!
Avslutar inlägget med att lägga ut en bild på mig och tre superduktiga tjejer från mitt team! Det brukar bara vara vi teamleader som blir inbjudna men i år fick vi ta med oss våra bästa säljare! Jätte kul!


Kram och god natt!

fredag 27 juni 2014

Ett tredje kalas!

Ikväll har vi haft kalas för Smilla här nere i Skåne, det är hennes tredje kalas så hon är skapligt lycklig :-) Först hade hon kalas med sina klasskompisar i Stockholm, sen ett uppe i Hudiksvall när hon fyllde år och sen ett nu med släkten i Skåne :-)


Svärmor bjöd på god mat:


och självklart även tårta:


Vi var 10 till bordet men ändå saknades kusin Hugo, kusin Elin, faster Lotta och Johan och sen såklart pappa Jocke.


Återigen blir klockan över midnatt och jag ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska på Kick Off med företaget Living and Room! Ser verkligen fram emot det så nu måste jag gå och lägga mig, god natt!

torsdag 26 juni 2014

En av Sveriges finaste stränder?

Nu är vi i Skåne! Tågresan ner gick jätte bra och barnen var hur duktiga som helst! Jocke skjutsade in oss till Centralen och vinkade av oss och när vi kom fram till Malmö så stod mina svärföräldrar på perrongen och tog emot oss!

Igår kväll hade vi bara en myskväll, svärfar bjöd på drink och vi åt god mat.
Smilla tappade en tand och inatt har tandfen tydligen också letat sig ner hit till Skåne för i morse hade tanden bytts ut mot en guldtia :-)

Vi vaknade till strålande sol så idag har vi hängt på stranden där vi solat, badat och byggt sandslott. Varför åka utomlands när man har tillgång till den här stranden?


Självklart blev det premiärdopp för barnen, själv badade jag bara fötterna men jag hade faktiskt kunnat bada för vattnet var rätt skönt men skyllde på att jag hade "glömt" badkläderna :-)


Ikväll är det kalas för Smilla så släkten kommer hit och firar henne och vi ska äta middag tillsammans! Så nu måste jag gå och hjälpa svärmor i köket :-) Ses ikväll igen!