lördag 6 december 2014

Tävla om en Personlig Almanacka!

Förra veckans LEGO tävling är nu avslutad och vinnarna hittar du HÄR!

Årets almanacka är fullklottrad och året närmar sig sitt slut så det var dags att beställa en ny almanacka från Personlig Almanacka! Det är 5:e året på rad som jag beställer från dem och jag är super nöjd! Den är verkligen personlig då man själv får stå för designen och alla minnesdagar och födelsedagar står redan förtryckt eftersom de följer med år efter år! I år kände jag för att tänka lite annorlunda i designen och valde en giraff istället för det stilsäkra enkla som jag brukar köra med, man kan även lägga till egna foton om man vill det.


Personlig Almanacka finns på Instagram som @personligalmanacka och där kan du ta del av tävlingar, erbjudanden och nyheter.

Nu har DU chans att VINNA en alldeles egen Personlig Almanacka! Om du vill vara med och tävla så vill jag att du berättar om någonting som du ser fram emot under år 2015, kanske ska du flytta, föda barn, gifta dig eller kanske ser du fram mot din födelsedag?
 
OM du vill får du också GÄRNA tipsa om denna tävling på instagram
(@niehoffs #personligalmanacka)
eller på Facebook med följande länk:
http://niehoffs.blogspot.se/2014/12/tavla-om-en-personlig-almanacka.html
Om du gör det så skriv också i kommentaren i vilket namn du delat tävlingen!
 
Tävlingen avslutas fredag den 12 december!
Lycka till!

34 kommentarer:

Desirée sa...

Jag älskar verkligen personligalmanacka då de verkligen går att anpassa efter ens egna behov. I år var första gången ja provade på det och jag är mer än nöjd! Nu inför 2015 är det dessutom dags för en ny full med viktiga event, dagar och annat som man måste komma ihåg. Jag ser mest fram emot att precis innan 2015 flytta ihop med min pojkvän efter 2 års längtan, dessutom att vi börjar året med en resa till gran canaria där många saker står inplanerade att uppleva.

Anna Lundqvist sa...

Jag ser fram emot att maken förhoppningsvis ska få ett jobb o att vår ekonomiska situation då ska bli bättre så vi slipper vända o vrida på varenda öre.
Delar på insta hillevi70
Hillevianna@hotmail.com

Nadja - Nadjaskitchen.se sa...

Det är klart att jag vill vara med och tävla om en kalender. Det ska i så fall ges till min kära dotter som behöver den mest just nu. Hon har startat ett eget företag och försöker leva på det. Det jag ser fram emot allra mest under 2015 är att båda mina barn får en inkomst de kan klara sig på, det vill säga får jobb och kan börja leva sina liv som man ska. /Nadja

Nadja - Nadjaskitchen.se sa...

ps, delat i facebook din länk

Vivi sa...

Åh ...jag tävlar gärna! Jag har redan beställt min, men hade velat vinna en till min mamma! <3 Jag ser mest fram emot att få ett bra jobb (vilket jag hoppas jag får) 2015 och spendera tid med min lilla familj <3
mvh

Daphne Alice sa...

Jag längtar mest till sommaren! Jag vill åka till min familjs sommarstuga och ha en mysig semester igen. Längtar nästan ihjäl mig!

Delat tävlingen som Daphne Alice https://www.facebook.com/profile.php?id=100007729547643&fref=ts

Anonym sa...

Jag ser fram emot att må bättre psykiskt!

Många läkarbesök och nya mediciner att hålla i ordning på året som kommer. Så vore verkligen behövligt med en personlig kalender.

Delat glatt med mig på facebook:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1527664744158811&id=100007458993660

Marie linda olsson

Isabelle Engqvist sa...

Jag ser fram emot att äntligen börja studera till undersköterska efter 3 års sjukskrivning för psykiska problem ska jag äntligen utbilda mig till mitt drömjobb! Därför hade denna almanacka passat perfekt!

Delar på Instagram; @fitnessbyisabelles :)

mail; kontakt@fitnessbyisabelle.se

Malin sa...

Ser fram emot nytt jobb och nya möjligheter nästa år! Och jag längtar redan ihjäl mig efter sommaren! :)
En ny kalender hade inte varit fy skam!

Anna-Carin W sa...

Jag längtar till sommaren och jag hoppas att vi kan göra om resan till Gotland som vi gjorde i augusti i år. Det är den mest fantastiska semester vi någonsin har haft så jag längtar till sommar, sol och salta bad på Gotland! Hoppas att jag vinner en almanacka som jag ska ge till min mamma. Hon älskar dessa almanackor och särskilt när det är bilder på barnbarnen på framsidan :)

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX sa...

Jag är gärna med. Jag ser fram emot 2 juni 2015 för då åker vi till Turkiet hela familjen + mina föräldrar.

Vi älskar Turkiet så det skall bli så härligt... MEN, vi åker dit för att jag fyller 40, det känns däremot mindre kul.

har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/06/personlig-almanacka-1212/

blogg@annakarlsson.se

Lina Eckerström sa...

Denna tankspridda mamman skulle verkligen behöva en ny almanacka för att komma ihåg allt som ska kommas ihåg :)

Ja vad ser jag fram emot ? Vi renoverar vårt hus.. rum för rum och näst står köket på tur. Det ser jag verkligen fram emot.. iallafall sluteresultatet. Sen ser jag ju givetvis fram emot min 1-årings utveckling.. det händer ju så otroligt mycket mellan 1 & 2 år och jag hoppas hinna med :)

linaeckerstrom@hotmail.se

Malin sa...

Älskar kalendrar och kan inte vara utan min. Länge velat beställa en personlig kalender. Under 2015 ser jag fram emot resan till New York med familjen och få uppleva staden för första gången.

Liie sa...

Bästa almanackan! Jag längtar mest till sommarens roadtrip då jag och pojkvännen ska resa runt i Norrland, njuta av vattenfall och bo en vecka i bilen, kommer bli helt underbart! liie.blogg(at)hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.

Det jag ser fram emot är att i januari ska äntligen handikappanpassningen av brokvist, hall, badrum och sovrummets dörröppning påbörjas !
Då kommer allt att bli så mycket enklare dom gånger jag måste sitta i min rullstol.
Så det ska bli underbart!
Senare på våren ska maken måla om sovrummet, det ser vi också fram emot. Helt byta färger!
Ser fram emot sommaren då vi som vanligt sover ute på altanen! Det är mysigt :)
Ha en härlig helg!
Mvh Malin Svensk Björck
gizmobus@hotmail.com

Jenny sa...

Det jag helst ser fram emot är att få åka hem till Familjen i påsk. Jag har flyttat upp till Norrland med mitt livs kärlek (kommer ursprungligen från Jönköping) Så påsken ser jag fram emot! :)

Vi både pluggar här uppe i Umeå, så en ny almanacka skulle sitta perfekt nu till studierna!

Jenny-hellstrom@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Jag hoppas att jag kommer att hitta ett nytt jobb då mitt gamla flyttade utomlands!

MVH/ Mia Söderström familjensoderstrom@hotmail.com

Sanna sa...

Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna en personlig almanacka då planering för mig är A och O och jag verkligen skulle behöva en ny inför det nya året som snart är här.

Det jag mest ser fram emot inför det nya året är jag förhoppningsvis om allt går som planerat startar upp mitt företag på riktigt då. Det känns stort och läskigt men på samma gång fantastiskt kul då det är en dröm som går i uppfyllelse.

Delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna
mammasvardag@hotmail.com

Ingrid - Mamma till två sessor sa...

åh jag älskar dessa häftiga almanackor!

Jag ser fram emot att ta tag i mitt liv på riktigt under nästa år! Efter att ha gått hemma alldeles för länge känner jag att jag MÅSTE hitta ett jobb, eller äntligen bestämma mej för vad jag vill plugga till. Så vad det än blir så lär det bli bra, för att gå hemma med en väldigt liten peng är inget vidare kul.

Jag har delat tävlingen på FB (ingrid polly)

lilla_ingrid1@hotmail.com

Anonym sa...

En såna där skulle nog jag behöva !? Jag har tre barn , just nu går dem på olika förskolor & skola, de är bvc besök och tandläkare, lekstunder hos kompisar också bor vi mitt ute på landet, har skolskjuts och bilen går många mil och mitt i allt så sliter jag som vikarie hos fem olika företag - Behöver jag fortsätta ?! hehe men det finns det finns en sak som jag ser framimot 2015 , i Augusti börjar mellan barnet också på skolan så då har vi bara 2 ställen att hämta o lämna på och det kommer underlätta massvis i vår vardag.

Oj vad långt det blev :)
Men trevlig andra advent & Må gott Med vänlig hälsning Caroline Lundin

kroonlundin@hotmail.com

Julia sa...

Jag har alltid velat ha en personlig almanacka men det har aldrig blivit av att jag beställt en, hoppas på tur denna gång.
Jag ser fram emot sommarlovet, då vi äntligen slipper väcka barnen varje dag för skola och dagis och vi slipper tjat om läxor. Sol och bad :)
timsmamma@gmail.com

Sandra sa...

Jag skulle gärna vilja vinna en och det jag ser fram emot att behöva skriva ner är jobbig er och alla födelsedagar. Att vara arbetslös är svårt och det är tråkigt att pengarna aldrig räcker till mer än det nödvändiga

Helena Rahlenius sa...

Jag har sett så många som beställt dessa personliga almanackor men aldrig tagit mig för själv.... jag ser fram emot ett nytt härligt år med familjen och vårt fosterbarn :)

Annika sa...

Jag ser framemot min träff med pojkvän nästa år. Vi är i ett lång distans förhållande, han bor i ett annat land. Så vi träffas inte ofta. Jag längtar så!

annikarajamaki@hotmail.com

Veronica sa...

Jag längtar så efter nästa år. Ska på bal, ta studenten, söka massvis med jobb och skicka ansökningar till universitetet. Mycket att hålla kolla på och en almanacka vore ju TOPPEN! Är väldigt planerad av mig pga stress problem och detta vore ju en räddning till det kommande året :D

veras_96@yahoo.se

jessamy sa...

HEj.

Har delat på facebook i namn Linnéa Möller.

Vill vinna denna till mig själv. Jag jobbar som sjuksköterska och läser en betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska. Jag jobbar alltså 50% och pluggar 50% och jobbar ca 25% extra på ett annat jobb. Har tre barn. Äldsta blir sex. Jag och mannen separerar i januari och jag ska ha barnen ca 75% av tiden. Äldsta dottern har fritidsaktiviteter, jag är klassmamma etc. Jag har fullt upp. Jag glömmer saker och blandar ihop så en almenacka skulle underlätta =)

mvh jessamy_@hotmail.com

Matilda sa...

Hej! Är gärna med :)

Jag ser fram emot (och är rädd för..!) att börja jobba så mått efter mammaledigheten med yngsta sonen. En fin almanacka med barnen på skulle vara fint att vinna så att det förhoppningsvis blir lite lättare att få ihop det berömda livspusslet med dagislämningar/hämtningar, jobb och aktiviteter!

Hoppas på tur och har delat på fejjan: https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

Puma Grane sa...

2014 har varit ett riktigt skit år för mig. Förlorade en vän, förlorade nästan min dotters pappa, en stor olycka hände min dotter och jag själv fick reda på att jag blivit felbehandlad i 4 års tid utav vården. Men jag har inte bara haft motgångar, jag har även haft en del medgångar, jag har skrivit på kontrakt för mitt nya jobb, mitt första RIKTIGA jobb, inget telefonförsäljar kneg. Nej ett riktigt jobb, med riktig lön! ÄNTLIGEN kommer vi slippa ekonomiskt bistånd jag och mina två barn. Så det är vad jag ser fram emot mest. Nystarten, med ett stort fett bang med nyanställning från och med 5e januari!

Skulle jag vinna och du behöver min mejladress har du den här: pumagrane@hotmail.com

Anonym sa...

Jag längtar till att se lillan växa mer, hon är 6 månader just idag den 8 december. Fast samtidigt vill jag stanna tiden - konstig känsla det där :) Jag ser också fram emot att börja träna, tänkte köpa träningskort när de har kampanjerbjudande (som de alltid har i januari). Håller tummarna så hårt! Skulle verkligen behöva en personlig almanacka för jag glömmer saker jämt! //Malin grodmalin@gmail.com

Malin sa...

Jag ser fram emot att fortsätta på min salsa skola efter ett halvårs uppehåll eftersom jag pluggat som utbytesstudent i London!

emma - williams mamma sa...

Hej jag är med och tävlar!

1. varenda år har jag en kalender och behöver en ny, efter nyår blir de flytta och sonen ska på ny förskola, jag har en massa som alltid ska kommas ihåg. Har aldrig haft en personlig almanacka, hade varit lite häftigt att ha något fint i väskan! kanske en bild på sonen, hundarna eller familjen =)

2. Delat i min blogg: http://www.nattstad.se/Emnitus/personlig-almanacka-16522370

jag håller tummarna hårt!!

Anna Holm sa...

Men skräckblandad förväntan ser jag fram emot en sommar olik alla andra tidigare. Jag tar examen från högskolan och ska försöka ta mig ut i arbetslivet! Att skaffa mig ett jobb inom Grafisk design blir en utmaning, men den ska jag klara!

annaholm92@hotmail.com

Johanna sa...

Vilken bra tävling! Har inte hittat någon almanacka som passar mig än, och 2015 närmar sig minst sagt :)

2015 tar jag äntligen min examen och nu är det bara examensarbetet kvar vilket innebär många viktiga deadline-datum att hålla koll på. En kalender är ett måste.

(johanna__ericson@hotmail.com)
Kram

Malin sa...

Delat på instagram: @malins83

Mailadress: malin_sandman83@hotmail.com