tisdag 23 december 2014

Djungelfest med Kung Julien!

Om du har Netflix måste du spana in deras nya serie "All Hail King Julien".  En rolig serie där huvudrollsinnehavaren är just King Julien och han skakar loss ännu mer än vanligt! Julien känns igen från ”Madagaskar”-filmerna, men den nya serien utspelar sig innan det att Alex, Marty, Melman och Gloria dyker upp på ön.


Jag tog med mig Smilla och hennes kompis Elin på förhandsvisningen som Wonderland Event bjöd in till förra veckan. Vi bjöds först på god lunch när vi kom till Rica Hotel Klara i Stockholm City och hela restaurangen var pyntad med bananblad och ananas för att få in rätta djungelkänslan.


Efter lunchen gick vi en trappa ner och där var det filmvisning och självklart bjöds det på popcorn :-)


Då vi valde sista filmvisningen för dagen så var det väldigt lugnt och tomt i biolokalen men det tyckte tjejerna bara var kul :-)


Tjejerna fick även sjunga i Singtrix mikrofonerna som fanns på plats så ni kan gissa att det var två väldigt nöjda och glada tjejer som åkte hem den dagen!


och när vi kom hem fortsatte djungelfesten hela kvällen och nu har vi blivit tvungna att teckna ett Netflix abonnemang här hemma. Just nu har Netflix en gratis prova-på-månad så passa på du också om du är nyfiken!

Inga kommentarer: