måndag 8 december 2014

Bygg miljövänligt!

Håller du på att bygga hus? Eller har du kanske en vind som behöver isoleras? När man bygger större projekt där det går åt mycket material, som i husbyggen så är det extra viktigt att tänka på miljövänliga alternativ.

Byggmaterialföretaget Cremab tänker på miljön och de satsar på isolering som bland annat bidrar till att minska växthuseffekten. Cremab Isolering är en av Sveriges största lösullsinstallatörer och med effektiv lösullsisolering från marknadens ledande leverantörer sänker de dina energikostnader och hjälper dig spara pengar.


Detta är ett inlägg som jag skrivit ihop med Cremab och Cremab erbjuder kompletta lösningar för energibesparingsåtgärder genom tilläggsisolering samt isolering vid renovering och nyproduktion. De riktar sig gentemot Privata- och kommunala fastighetsbolag, HSB, Riksbyggen och andra Bostadsrättsföreningar, Byggfirmor samt massor av egna hem dvs villor, garage etc, såväl nyproduktion som tilläggsisoleringar.
De växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att de tror på en ökad efterfrågan på deras tjänster de kommande åren.

Känner du att du blir nyfiken och vill veta mer? Deras rådgivare kommer helt utan kostnad hem till dig, din bostadsrättsförening eller ert företag och gör en besiktning av vinden eller det ni vill isolera, för att sedan lämna offert med fast pris samt en energibesparingskalkyl. Du hittar deras kontaktuppgifter HÄR.

Inga kommentarer: