torsdag 27 november 2014

Singtrix får dig att låta som en proffssångare!

Nu ska jag tipsa om en rolig julklapp som kommer garantera att ni inte får långtråkig jul!
Det finns väl ingen risk för att få det när man är förälder men den här julklappen höjer verkligen stämningen avsevärt kan jag lova!

Singtrix är en karaoke-maskinen som kan ta din karokesång till nya nivåer – börja festen i ditt vardagsrum och sjung som dina idoler!
Med automatisk pitchkorrigering skapas effekterna från din egen röst och den funkar på alla typer av enheter när du kopplar i din smartphone, surfplatta, MP3-spelare eller dator. Musiken kan du välja från ditt eget bibliotek eller hämta karaokevideor från YouTube. Bakom Singtrix står bland andra John Devecka, en av uppfinnarna av Guitar Hero och genom att välja svårighetsgrad kan man utmana varandra och alla kommer vilja vara med!

Här hemma har den gått varm ända sen vi fick den! Till och med jag som inte har någon sångröst har sjungit karaoke för första gången i mitt liv och det låter inte falskt!
Barnen vill bjuda hem kompisar varje dag för att få sjunga med dem och även kompisarna fastnar och vägrar att gå hem. Det är även toppen att det följer med två mikrofoner så att man kan sjunga två stycken samtidigt.


Jag funderar på att ha en tjejmiddag med karaokekväll snart och då lovar jag att ni ska få se många härliga bilder och kanske till och med filmer på när även jag sjunger?! Ha ha.. vi får se men efter några glas champagne och med en Singtrix känns inget omöjligt ;-)

HÄR kan du gå in och beställa din egen Singtrix!

1 kommentar:

Alexandra Aaseby sa...

SÅ KUL!!! :)