tisdag 1 juli 2014

Tjuvtitt på Living and Rooms höst/vinter kollektion 2014!

NU ska jag visa er hur hösten/vintern med Living and Room 2014 kommer att se ut! Som vanligt har Janeth designat och tagit fram ännu en helt underbar kollektion!

Buddha är en väldigt populär inredningsprodukt som allt fler vill ta in i sitt hem. Buddha symboliserar harmoni och perfektion. Buddha hjälper oss att påminna om vad vi vill uppnå i livet! Nytt i kollektionen är dels en vacker stenstaty med altarbord men även en vacker tavla.


Jag blev jätte glad över att Living and Room i denna kollektion valt att ta in tre stycken nya lampor! Älskar dessa lampor och kommer att vilja ha alla tre hemma!


Vilken av lamporna gillar ni bäst?
Sen blev jag också kär i dessa svart/vita marokanska muggar, frukostskålar och tallrikar! Så läckra med deras oregelbundna former!


Toscana kommer också med efterlängtade nyheter, frukostskålar och kaffemuggar! Vi är nog många Toscana fans som jublar över det!


Det kommer även ett fint hjorthuvud!


Vackra ljuslyktor som ger en exklusiv look:


Den här ståtliga höga vita ängeln blev också en favorit hos mig och kommer att få en given plats i mitt hem:

 

Vad säger ni, gillar ni också nya kollektionen lika mycket som mig? Det kommer även många fina serviser som jag lovar att visa i ett annat inlägg.
Vill du boka in en inspirationsträff där du bjuder hem dina vänner och jag kommer och visar upp dessa produkter och pratar inredningstrender? Som värdinna får du handla till 40% rabatt och allt som beställs kommer hem till var och en tillsammans med en faktura.
Om du har ett party redan i början av kollektionen (från den 18/8) så får alla som handlar för 800 kr köpa denna underbara pälspläd som i vanliga fall kostar 998 kr för endast 149 kr!!!


Maila mig för att boka en träff eller för mer info: annelieniehoff(@)gmail.com (ta bort paranteserna runt @ jag måste skriva dem för att slippa spam).
Vi hörs!!!

Inga kommentarer: