torsdag 5 juni 2014

Någon som är sugen att resa till Bulgarien?

För ett tag sen var jag inbjuden till Spegelsalen på Berns Hotell av Bulgariens Turistbyrå. De ville dela med sig av aktuella restrender, presentera nya resorter och berätta vad Bulgarien har att erbjuda.


Många känner säkert igen Bulgariens huvudstad Sofia, en trevlig storstad där det finns både kultur, nöjen, bra restauranger och en vacker strand. Men Bulgarien har så mycket mer att erbjuda för trots sin lilla yta har Bulgarien nio världsarv på UNESCOs lista och de är väldigt stolta över sin orörda natur och sin imponerande biologiska mångfald som återfinns i landets nationalparker och reservat. Det finns även många exklusiva resorter vid Svarta Havet, lyxiga SPA-anläggningar och förstklassiska möjligheter till golf. Dessutom kommer Ving öppna ett Sunwing Family Resorts i Bulgarien och det beräknas vara klart till våren 2015, dit skulle jag gärna ta med familjen när det blir klart för vi har aldrig varit i Bulgarien så det skulle vara intressant att få uppleva det landet!


Kika in HÄR om ni vill ha fler tips om resor till Bulgarien och jag tar också gärna emot tips från er som varit där, vad är bäst respektive sämst med Bulgarien tycker du?

1 kommentar:

Tjejmorsan sa...

Efter att vi var i Bulgarien så sa vi alla: Aldrig mer!
Så extremt dålig service av de som arbetade på hotellet. Som tur var hade vi STOR hjälp av Fritidsresors personal.
Alice levde på pommes och gurka i en vecka. Hotellpersonalen hade NOLL förståelse för hennes behov av laktosfria alternativ.
Nej tack, aldrig mer!!