tisdag 3 juni 2014

Loppi Blogbag - Sommar

Vad lyxigt det är när man får hem grejer som företag vill att man provar och ännu lyxigare är det om man bland dessa grejer hittar något som man inte ens visste att man behövde men som genast skapar ett beroende! Smart drag av företag och lycka för oss bloggare!
Därför brukar jag tacka ja, till Loppi Blogbag! Det är en typisk "prova på produkter" goodiebag där man ofta blir överraskad och flera av de produkter som jag fått i dessa goodiebag har jag fortsatt att köpa just för att jag blivit så nöjd med dem.
Sommarens Loppi blogbag innehöll:

Super sköna strumpor med mjuk känsla och god passform och en vattenflaska från Ullmax.
Brun-utan-sol mousse för kroppen från Apoliva som gradvis bygger upp en gyllene och naturlig solbrun färg.
Shower gel från Neutral, mild och fria från parabener, färgämnen, parfym och andra tillsatsämnen.
LSHP Mealbar från Naturdiet.
DVD filmen Walking with dinosaurs från Fox Paramount Pictures. En familjefilm som passar hela familjen. 
Sheer Botanical lipstick från Yves Rocher. Ett läppstift som ger oemotståndliga läppar med naturligt vacker färg. Tack vare den lätt applicerade och semitransparenta formulan ser även de mörkaste nyanserna naturligt lätta ut. Vill man ha intensivare färg så applicerar man bara ett extra lager. Finns i 12 underbara färger. 
Vitamingodis från Yves Rocher.
LSHP Mealbar från Naturdiet. En produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll, sk LSHP (Low Sugar High Protein). 
X-travital Kvinna med Tiggarnöt som sägs främja “kvinnlig lust”.
Ingefära mot åksjuka från Acrilex hjälper mot åksjuka utan att ge någon dåsighet. De här välsmakande sugtabletterna med ingefära är bra att alltid ha med sig för att slippa illamående under resan.

TACK Loppi för ännu en välfylld och spännande Blogbag!

Inga kommentarer: