onsdag 4 juni 2014

Hitta stilen och hitta hem!

Visste ni att Jotex är störst i Norden på heminredning på nätet? De har textilier, belysning, småmöbler, mattor och dekorationer för alla rum, i alla stilar. Deras tanke är att det ska vara roligt att komma hem!

Jotex förknippar jag med en katalog som brukar finnas hos mamma, det har varit så att bara de kunder som handlar får hem deras katalog så många av oss andra har missat att de finns. Men nu gör de en rejäl satsning för att hitta nya kunder och har även börjat med webbshop! Perfekt för oss som gillar att klicka med datorn :-)


Nu presenterar Jotex fyra nya varumärken som bara finns hos dem. Tanken är att det inte ska vara dyrt att skapa en stilsäker känsla hemma. De hjälper oss att välja fina kvalitéer till bästa pris!

Serien Cape Cod håvar in inspirationen från stranden, havet, klipporna och livet i havsbandet. Stilen är lika fin i lägenhet som på landet. Sjönära eller inte.


Tidlöst och rustikt - Den höga luften, det spegelblanka vattnet, doften av skog, mossa och löv. Inspirerad av livet i jaktstugan i skogen tar serien Huntingdale hem känslan till både slott och koja. Serien är en hyllning till det äkta och okonstlade.


Percale är en stil som lovar en kvalitetsmärkt sömn! Ett fantastiskt material för bäddtextil. Det känns mjukt mot huden och är lyxigt, svalt och följsamt. Men genom sin trådtäthet är ändå materialet slitstarkt och behåller sin färg, mjukhet och känsla länge.


I stilen Naturligt är det enkla det vackraste! Hedda är en serie av rena naturmaterial i hög kvalité! Serien plaggtvättas för att bli mjuk, men ändå behålla sin lite obehandlade struktur. Den rustika känslan förstärks av detaljer som knappar och dubbelstickande sömmar. Vem skulle inte vilja ligga i den här sängen?

Inga kommentarer: