lördag 30 november 2013

1:a Advent!

24 dagar kvar till julafton!
Nedräkningen har börjat och barnen är överlyckliga, bara snön som saknas!

Mamma och pappa är här över helgen och firar med oss, vi har haft mysiga dagar och vi har hunnit få upp det mesta av julsakerna här hemma. Jag älskar den här tiden på året när man får sätta fram adventljusstakarna i fönstren, hänga upp julstjärnor, njuta av vackra julblommor som slår ut och framför allt att tända massor av ljus!


Imorgon söndag ska vi även besöka en julmarknad och där ska Smilla uppträda med Music Kidz. Hon ser verkligen fram emot det eftersom hennes mormor och morfar också ska följa. Sen kommer Jocke hem imorgon eftermiddag och vi ska äta en adventsmiddag tillsammans allihopa! Ska bli så mysigt!

På måndag så åker mamma & pappa hem till Hälsingland igen och då tar de med sig barnen upp då både jag och Jocke har hur mycket jobb som helst hela veckan då jag bl.a. ska fixa med mitt stora event på onsdag. Skönt att kunna koncentrera sig på det helt och hållet och jag vet att barnen stormtrivs där uppe så det går ingen nöd på dem!

Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon kommer det upp en 1:a advent tävling här på bloggen, hoppas ni vill vara med och tävla då!
Natti Natti!

onsdag 27 november 2013

Vidal Sassoon

Förra veckan var jag inbjuden till en exklusiv visning av Vidal Sasson The Movie – How one man changed the world with a pair of scissors - filmen som berättar historien om den legendariska hårfrisören Vidal Sassoon, som i Londons 60-tal revolutionerade modevärlden med sina geometriska frisyrer. Visste du till exempel att det var Sassoon som låg bakom Mia Farrows omtalade look i Rosemary's Baby?

Under kvällen lanserade de också den nya hårvårdsserien från Vidal Sassoon Pro Series och inspirerar med vinterns "Volume-look" som på plats stylades av stjärnfrisören Tomas Edlund.


Jag ser fram emot att prova dessa produkter som kommer ut i butik i januari.

Oregelbundna och oväntade smycken

Förra veckan blev jag inbjuden till lanseringen av Lumitoro´s exklusiva och unika 3D printade smycken! Det var Lumitoro's första kollektion 'Shapes' som visades och jag hade aldrig hört talas om dem tidigare men blev glatt överraskad av deras coola smycken!


Lumitoro lanserar nu en internationell smyckeskollektion olik allt annat. Shapes står för skönheten i det oregelbundna och oväntade. Med avancerad 3D-teknik som tidigare bara varit fantasi skapas unika smycken som skriver ett helt nytt kapitel i designhistorien.

Med minimalism och geometriska former som språngbräda beträder Lumitoro helt ny mark.
Designern och fotografen Roberto Chaves har med hjälp av den senaste 3D-teknologin tagit fram en kollektion smycken där ingen struktur är perfekt, men inget heller är lämnat åt slumpen.
Hur armbandet reflekterar ljus och hur halsbandet ligger runt halsen är bara några av de noga
uttänkta delarna av formgivningen.

Lev livet enkelt, men vackert

Himla erbjuder textilier för hemmets alla rum. Det mesta i linne men även i andra naturmaterial som ull, siden och bomull. Allt går att matcha, mixa och blanda.

Fresh Laundry är deras nya koncept som skänker en känsla av nytvättat, vindpinat och soltorkat. Av hav, sommar och lätta moln. Av solvarmt skinn och friska färger. Kollektionen går i skalor som du blir lycklig av och allt är styckfärgat. Färgerna träder fram levande och personligt i varje tyg.


Fresh Laundry är en kollektion med sänglinne, överkast och badprodukter. Sänglinnet i tätvävd percale är stentvättat efter sömnad. Känslan mot kroppen är lätt med en yta som är härligt mjuk men ändå slät. För att du ska kunna leva lätt, enkelt och luftigt. Vardagslyx helt enkelt!

Moshi, moshi rusta kawaii


Rusta bjöd på en hejdundrande pressvisning av våren och sommaren 2014! Det var färgsprakande och gick i japanskt tema. Det bjöds på godis, pepparkakor, små bakelser, snittar och massa annat gott! Det gick inte annat än att gå därifrån med ett leende och med en grym längtan efter våren och sommaren!

tisdag 26 november 2013

Önskelista hos Stor och Liten

Nu skrivs det önskelistor för fullt här hemma, barnen fick välja ut några produkter från Stor och Litens webshop som de ville sätta upp på sina önskelistor och följande valde de:

Smilla är inne i en Monster High period och Draculaura är favoritdockan.

Även detta från Monster High, Fashion Style blev hon nyfiken på:


Båda kryssade i att de önskar sig Plus Plus, Mini Basic, 1200 delar:


Max kryssade i ett Le Toy Van, stort Garage "Bensinstationen":

och Spiderman, Maskeraddräkt:


Stor och Liten har fri frakt, fri retur och 90 dagars öppet köp! Perfekt nu till jul!

Sveriges godaste macka!

Ute skiner solen och himlen är knallblå, så härligt. Känns inte som att det är julafton om mindre än en månad!

Tyvärr har jag inte tid att gå ut i det vackra vädret utan måste jobba med nästa veckas inredningsevent. Det ska bli så roligt och över 200 st har nu anmält sig! Jag kommer säkert att vara helt slut efter eventet och känna mig otrevlig som inte hade en möjlighet att prata med alla men så är det ju på såna här träffar. Jag kommer säkert att vara så nervös också eftersom jag ska stå på scenen och prata inför alla dessa människor i mikrofon vilket jag aldrig  tidigare gjort..... hoppas att ni alla kommer dit och hör av dig till mig om du också vill komma och få lite julinspiration eller om ni är ett företag och vill sponsra med något till vår goodiebag :-)

Jag fick precis ett mycket trevligt bud, perfekt till lunch så levererades Sveriges godaste mackor tillsammans med Lingondricka.


Tidigare i november avgjordes finalen i Mack-SM där åtta finalister gjorde upp om vem som gör Sveriges bästa macka. I finalen fanns flera olika matiga bidrag vilket visar att mackan har blivit ett modernt lunchalternativ i Sverige.
Segraren Mattias Vogel från Delselius Konditori i Gustavsberg vann med sin macka "Glöd på bröd" och det är de som jag fick hem idag!


Jag kan verkligen hålla med om att mackan var super god, saftig, smakrik och mättande. Den är gjord av ekologiskt surdegsbröd med paprikacreme, feta- och philadelphiaost, grillad kycklingfilé, grillad paprika, inlagd rödlök, rucola och ärtskott.

Tack branschorganisationen Sveriges bagare & konditorier som anordnade Mack SM och som bjöd på denna goda macka!

måndag 25 november 2013

Åhléns våren 2014

Våren på Åhléns står för det skandinaviska enkla, rena och funktionella. Vi blandar detta med etniska inslag, rika mönsterbilder och färgskalor.
Det bjuds på klara färger och formstarka skandinaviska mönster men även inspiration av prunkande blomsterträdgårdar från världens alla hörn. Även naturen som blandas med etniska inslag där gränsen mellan inne och ute suddas ut allt mer.

Indiska vår 2014

I perioden januari-mars fortsätter Indiska med sina tre tydliga inriktningar på interiör. De skiljs tydligt åt med olika mönsterbilder och färgpaletter. Respektive tema lever längre än en månad, men fylls istället på med nya produkter löpande.


Det grafiska temat präglas av grafiska och geometriska mönster där de dominerande färgerna är svart, vitt och indigoblått. Ockragult och klarrött är populära accentfärger.

Det poetiska temat präglas av en bohemisk känsla med ett romantiskt inslag, mycket blommor, fåglar och fjärilar. De dominerande färgerna är grönt, rosa och celadon.

Det färgstarka artistiska temat har en kreativ och konstnärligt uttryck i mönster och färger. Lekfull och oväntad i sina mönster och färgkombinationer. Korall är en dominerande färg och den kombineras gärna med rött, grönt, turkost och vitt.


Påsken hos Indiska är en blandning av rött och turkost grön.

lördag 23 november 2013

100% mamma


Har haft en fantastisk dag med mina kärleksfulla barn, vi har mest bara varit hemma men även hunnit med att titta på Smilla när hon uppträtt med Music Kidz i Sollentuna. Imorgon fortsätter vårt mamma/barnmys med bio och popcorn :-)

Barnen sover nu sött i sina sängar och jag är faktiskt värd ett glas vin tycker jag :-)

Är du en torris?

Nivea in-shower body lotion är en hudlotion som ska användas i duschen! Perfekt för oss "torrisar" och för oss som inte "orkar" eller "inte har tid" att smörja in oss efter duschen.


Man tvättar sig först med en vanlig duschgel och sen smörjer man in sig med denna, typ som en balsam till huden. Man duschar en kort stund, torkar sig och vips så är man len som en barnrumpa utan att man smörjt in sig med vanlig lotion :-)

Jag fick dessa av R.E.D.D. Tampons som är ett helägt varumärke av SheSocial Marketing AB som specialiserar sig på marknadsföring och försäljning till kvinnor. Om du anmäler dig HÄR så får du förutom gratis tamponger även möjligheten att bli She Social bloggare som jag är, vara med på tävlingar och få massor av fina tips!

fredag 22 november 2013

Dricka vin med Kajsa Bergqvist

Nu tar jag helg och ska åka in till stan och träffa friidrottaren Kajsa Bergqvist, hon ska nämligen bjuda på sitt nya vin! Ska bli så roligt att testa! Bara flaskan är ju sjukt snygg :-)

Glöm inte att följa mig på instagram för där är jag mycket mer aktiv när jag är ute och "ränner" :-)
Instagram = niehoffs

Trevlig helg!!!

torsdag 21 november 2013

Naturligt i balans

Intimhygien är ett känsligt ämne och som något som många inte känner sig bekväma att prata om. Däremot är det viktigt, eftersom underlivet är känsligt och behöver särskild omsorg och omtanke för att bibehålla den naturliga balansen.


Lactacyd erbjuder en serie milda och kliniskt testade rengöringsprodukter. Serien är speciellt anpassad efter olika behov och är så skonsam att den kan användas varje dag.

Jag har fått Lactacyd Duschcreme och Lactacyd intimmousse hemskickat på posten och jag har redan ställt in dem i duschen här hemma så hela familjen kan använda dem!

Om du också vill köpa produkterna så kan du just nu göra det på Apotea. Ange bara koden "lactacyd" i kassan så får du dem hemskickade fraktfritt och till 30% rabatt!

Tack Reddville!

Vi ses till jul....

Jaha, då är man musikeränka fram till jul.... de få dagar Jocke är hemma har jag varit tvungen att boka in jobb då jag behöver tjäna i varje fall lite pengar ;-) inte helt fel att vara "lyxhustru" men det är skönt att kunna bidra lite till hushållet i varje fall ;-) Den 23:e möts vi nere i Skåne för att fira jul i två dagar innan han sen flyger till Kina på jobb.... 

Ikväll har vår SodaStream gått på högtryck och vi har smakat massa olika smaker som vi inte testat tidigare, avvaktar med att säga vilken som är favorit för vi har inte hunnit testa alla.... Återkommer sen och berättar, har ni någon favoritsmak?


Nu borde jag göra massor av saker men istället ska jag strunta i alla "borden" och bara sätta mig i soffan och kolla på tv...

Vi hörs!

Du har väl inte missat?

Måste tipsa er om att kika in på ”NYA LOPPI” hemsida.
Där kan du hitta allt från bloggar, tävlingar, smarta shoppingtips, recept, vardagspepp, inspiration och köp&sälj.


Alltså en sida som har det mesta och jag vet att jag har några vänner som är sugen att börja blogga och Loppi är en jätte bra sida att blogga på!

tisdag 19 november 2013

Årets första julfest!

I lördags var jag på årets första julfest! Det var Loppi som bjöd in oss bloggare till en sprudlande julfest på Café Opera.


 De bjöd på god glögg från Herrljunga och de godaste pepparkakorna från Annas!


På plats fanns OBH Nordica, Frogpearl, Ramundberget, Stor & liten, Guiness World Record 2014, Beauty Planet, Polarn och Pyret, Geggamoja, Anthon Berg, Yasuragi, Disney on ice och Blomsterlandet.


Andreas Weise var konfrencier och fick även i uppdrag av Blomsterlandet att göra en julkrans vilket han lyckades utmärkt med :-) Blomsterlandet bjöd på många bra tips hur vi "lätt" får till det lilla extra med våra växter. Jag var fylld av inspiration när jag kom hem och satte genast igång att skriva en inköpslista på allt jag måste investera i :-)



Vi fick med oss en vit Hyacint hem och den hamnade direkt i min stormlykta från Living and Room, längtar tills den slår ut:



Goodiebagen gick verkligen inte av för hackor, snacka om välfylld med massa fina saker!


Tack bästa Loppi för ännu ett grymt event och jag har verkligen julstämning i kroppen nu tack vare er!


De fina bilderna är lånade av Loppi.se och Jennie!
Tack!

måndag 18 november 2013

Stressig men lyxig helg!

Det har varit en hektisk helg för mig då jag jobbat hela helgen plus även klämt in en julfest på Café Opera och en lyxig söndagsmiddag med familjen. Jocke och barnen har fått massor av egentid vilket är superbra eftersom vi inte kommer att se Jocke så mycket framöver då han ska jobba nere i Helsingborg fram till jul :-(

Det är konstigt men ju mer jag har att göra ju mer får jag gjort, det är precis som om man har ångan uppe så är det lika bra att jobba på med allt annat som också skulle behöva göras :-)

Lördagen började med att jag gick upp och bakade vårt favoritbröd Vänskapsbröd till frukost. Det finns inget godare än att äta nybakat bröd och dricka en kopp te på morgonen!


Sen packade jag upp ett paket från Living and Room, älskar mina nya fina saker! Visst är de underbara?!
Jag älskar ängeln!!!


Igår när jag kom hem från en visning ute på Värmdö så möttes jag av en god söndagsstek som Jocke tillagat tillsammans med rotfrukter och ett gott Amaronevin var upphällt i glaset! Lyx!


Amaronevin passar till det mesta men jag kan säga att till denna smakrika kötträtt smakade det underbart! Älskar även att äta lagrade ostar till Amaronevin!

A Amarone är ett kryddigt, smakrikt vin med tydlig fatkaraktär som passar perfekt till höstens alla middagar. Det kommer från Verona i Valpolicella i norra Italien och kostar 219 kr på systembolaget.
 
I konkurrens med viner från hela världen tog A Amarone hem silvret i International Wine Challenge 2013!

 

lördag 16 november 2013

Mysdag då vi fick massor gjort!

Igår hade vi en riktig mysdag där vi alla var pigga och glada. Vi städade, tvättade och bäddade rent i sängarna. Alla fick välja sina sängkläder och Max valde såklart sina nya sängkläder från Barntyger.se. Jag vann dem på årets bloggmiddag och Max blev jätte glad när han fick dem!


Vi orkade inte gå till affären och handla fredagsmys så istället bakade vi en mjuk pepparkaka som blev jätte god. Älskar att baka med mina Living and Room produkter och igår invigde vi även mina slickepottar från Bagaren och Kocken som jag också vann på Bloggmiddagen.


Att slicka ur skålen efteråt är det allra bästa med att baka :-)


 Till det drack jag Apotekarnes julmust och längtan efter julen blev om möjligt ännu starkare :-)

fredag 15 november 2013

S.O.S. KIT

Ikväll när jag kom hem från inredningspartyt så möttes jag av två sjuka barn, Max hade hög feber igen och Smilla grät eftersom hon hade så ont i ena örat. Mina älsklingar! De vägrar båda att ta alvedon så det är jätte jobbigt och de blir jätte ledsna bara man nämner ordet alvedon :-(

Så imorgon blir det dubbel-v.a.b, tur att det är fredag så vi får fredagsmysa :-) Jocke kommer att vara borta hela dagen och kvällen så jag har planerat att plocka fram mitt "SOS kit" som jag gömt undan tills en sån här dag skulle inträffa.... Dessa superbra grejer fanns med i goodiebagen från bloggmiddagen 2013. Tack bästa Sense, vi älskar era produkter och dessa ser jag verkligen fram emot att få testa imorgon tillsammans med barnen! Vi älskar ju att pyssla här hemma och Smilla har t.o.m. egen pyssel-tv programYou Tube :-) Vi får se om hon orkar spela in ett nytt program imorgon när hon testar dessa produkter :-)


Kalle Kunskap ska vi också ha i beredskap imorgon! Dessa två spel fick vi också på bloggmiddagen och spel går ju alltid hem :-) Tror att de blir perfekta till Smilla som gillar att räkna matte! Spelen kommer från Games4kids och hos dem kan man köpa massor av roliga och pedagogiska spel.