lördag 30 mars 2013

I mitt påskägg fanns rosa champagne!

Vi hade en mysig skärtorsdag tillsammans med våra vänner Annelie, Kjelle och Pontus här hemma. Vi åt god mat och massor av godis ;-) Våra desserter blev populära och de hade med sig ett stort påskägg fyllt av godis till barnen och även jag fick en påskpresent, rosa champagne.... bästa påskpresenten :-)


Men gladast av alla var nog Max som tyckte han kommit till himmelriket då Pontus hade med sig en stor flyttkartong fylld med "urvuxna" leksaker.


Så hela påsken har han lekt med sina nya leksaker och vi har många nya böcker att läsa! Tack bästa Pontus, Annelie och Kjelle för er givmildhet!

Långfredagen var lång och skön, vi fick massa "måsten" gjort och hela familjen var tillsammans hela dagen!

Idag påskafton så är Jocke iväg på en spelning nere i Falköping så jag och barnen har varit ensamma hela dagen och han blir borta tills imorgon eftermiddag. Vädret har fortsatt varit fint men det blåser en del men jag och barnen var ute i två timmar idag och cyklade. Vi har varit lite lata när det gäller Smillas stödhjul på cykeln men nu är de äntligen bortskruvade! Så idag har vi tränat, tränat och tränat och konstaterat att det är väldigt vingligt att lära sig att cykla utan stödhjul :-) Men hon är jätte duktig och hon kommer inte ge sig förrän hon kan så imorgon ska vi ut och träna igen!

Ikväll har Smilla och jag gjort egen sushi igen eftersom det är vår gemensamma favoriträtt, Max fick också välja sin mat idag och han valde ris och köttbullar :-) Vi försöker få honom att smaka på sushi men han vägrar. Sen badade vi och kollade på Fångarna på fortet och efter det så fick båda somna i soffan vilket de tycker är så mysigt men nu har jag burit in dem till sina sängar och jag ska också snart gå och lägga mig. I natt ställs klockan fram en timme så det kommer nog att innebära att vi får sova till 07.30 istället för 06.30 hoppas jag.... det blir ju inte fler timmar men det känns ändå bättre att gå upp 07.30 istället för 06.30 på en söndag!

torsdag 28 mars 2013

Är det påsk så är det!

Ha ha.... vad tycker ni om mina och barnens påsk cupcakes? I min fantasi så såg de finare ut men de blev goda i varje fall ;-)


Vi gjorde även chokladbollar där vi färgade pärlsockret gult med karamellfärg så att även de blev lite påskigare.


och sen gjorde vi chokladmousse i äggkoppar som vi sen garnerade med gult strössel :-)
Är det påsk så är det :-)


Nu väntar vi på våra middagsgäster Annelie, Kjelle och Pontus, tänkte bjuda dem på dessa till dessert så vi får se vad de får för betyg efter middagen :-)

Ändrade planer så nu är det påskfint här hemma!

Idag firade barnen påsk på dagis och de bjöds på påsklunch och de som ville fick klä ut sig. Så här såg mina älsklingar ut när de gick iväg i morse:


Våra påskplaner har ändrats helt! Det var meningen att vi skulle åka upp till Hudik och fira med min familj och fixa i vår stuga men Jocke blir tvungen att åka iväg på jobb i helgen så då stannar vi hemma..... från början kändes det väldigt trist men tågbiljetterna är alldeles för dyra och jag orkar inte köra bilen själv med barnen och nu när beslutet har landat i mig så känns det faktiskt helt ok. Barnen har aldrig firat påsk hemma så för första gången har jag och barnen påskpysslat och jag har letat fram mina påsksaker som legat nerpackat i flera år och nu har vi fått riktigt mysigt här hemma! Påskkärringen hänger i fönstret och vi har köpt påskris, påskliljor och massa godis såklart!


Imorgon kommer dessutom några vänner på middag så det ser vi verkligen fram emot! Barnen och jag har bakat och fixat inför den middagen nu ikväll, skapelserna får ni se imorgon :-)

onsdag 27 mars 2013

Snyggt påslakanset kan bli ditt gratis!!!

Om du är ute efter nya sängkläder så kan jag verkligen rekommendera Living and Rooms nya påslakan!!! Så härliga och snygga med 100 % bomullssatin i högsta kvalité! På den ena sidan är det Paisley mönster och på den andra ett grå rutigt mönster.


Det bästa av allt är att du nu kan få ett sånt lakan av mig, värde 499 kr! Om du ger mig ett namn på en person som du tror skulle vilja börja som konsulent i mitt inredningsteam! Om du ger mig två namn och de börjar så får du två set! Självklart får du även anmäla dig själv :-) Låter super, eller hur?

Maila namntipsen till "annelieniehoff@gmail.com" senast den 2 april.

Enkla regler:
- Du lämnar namntipsen med kontaktuppgifter till mig senast den 2 april
- 1 namntips som blir Konsulent => 1 st Living Dreams påslakanset*
- 2 namntips som blir Konsulent => 2 st Living Dreams påslakanset*osv..
- Vi skickar dig det exklusiva Living Dreams påslakansetet när den nya Konsulenten genomfört sin första visning (>2 500 kr i partyförsäljning).

Lämna tipsen redan idag!
Just Nu!

tisdag 26 mars 2013

Cirkusloppor på luffen

Lena Sjöberg har släppt en ny smått magisk bilderbok som heter Cirkusloppor på luffen. Sjömansklädda kackerlackor, snygga nattfjärilar och trånga gränder. Ett vackert äventyr om två cirkusloppor i storstaden Madrid. Bland höga klackar, blinkande neonskyltar och smattrande vespor lever de tätt ihop, dricker cerveza och sover siesta.

Barnen älskar bilderna i boken, tror att det är mycket p.g.a färgerna och fantasin runt bilderna. Texten är rimmande vilket min 5 åring tycker är roligt för hon är inne i en rimperiod just nu :-)

Mer info och var du kan köpa boken hittar du HÄR.

måndag 25 mars 2013

Glömde skorna!

Skor!!! Jag hade glömt att kolla vad barnen har för sommarskor som de kan ta med sig på resan! Max har växt 2 storlekar sen förra sommaren så han äger inga och vi ska åka om mindre än två veckor! Så nu blir det skojakt för hela slanten ;-)

Hittade dessa Superfit Sandal Mike 2 Blue hos Jollyroom.


De skulle vara perfekta! Till Smilla skulle dessa Superfit Sandal Nelly 1 Orchid/Kombi passa utmärkt tror jag, de finns också hos Jollyroom.


Det är ju viktigt att de kan ta på och av dem enkelt själva eftersom det ofta blir mycket spring in och ut hela tiden och ner och upp från badet!

Polarn o. pyret på önskelistan

Inte nu på lördag men nästa lördag..... åh, vad vi längtar!!! Det är nedräkning och kryssning på almanackan varje dag och vi längtar så mycket till värmen! Det bästa är att jag kommer att blogga därifrån varje dag och uppdatera er på vad vi hittar på så att det nästan känns som ni är med oss ;-) Vi handlade ju lite sommarkläder igår i Nacka Forum men barnen har växt mycket sen förra sommaren så vi får se om vi hittar något mer som vi kan handla. Polarn O. Pyret har ju alltid kläder som man inte blir besviken på och idag såg jag dessa godbitar i deras webbshop, Smilla som älskar prickigt skulle älska dessa kläder! På Loppi eventet i fredags så fick jag även se några nyheter som tyvärr inte hinner komma ut innan vi åker men bl.a. var där en randig klänning med snurrkjol! En perfekt 6 års present till Smilla i Juni då jag vet att hon skulle älska även den!


Till Max hittade jag snygga jeansshorts, kortärmad skjorta och en röd keps! Kan riktigt se mig honom springa på stranden i dessa kläder :-)

 

Jag ska visa dem kläderna ikväll när de kommer hem från dagis så får vi se vad vi klickar hem! Det är viktigt att de får vara med och bestämma nu eftersom de inte sätter på sig vad som helst! Just nu är det också 30-50% REA i deras webbshop!

Nu ska jag äta lite frukost, jobba och åka och handla lite mat att fylla kylskåpet med. Efter dagis måste vi även förbi polisen och fixa ett nytt pass till Smilla då hennes har gått ut! Himla tur att vi märkte det!!!

söndag 24 mars 2013

Amy Diamond = Ny idol

Vilken mysig heldag vi haft i Nacka Forum idag tillsammans med våra vänner Vera, Pablo och Olivia! Det blev inget barnafödande idag heller ;-)

Vi har ätit lunch tillsammans, lekt, fikat och shoppat men höjdpunkten var ändå när Amy Diamond uppträdde på scenen och barnen efteråt fick träffa henne, få en signerad skiva och bli fotograferade med henne!

 
Vi passade även på att shoppa lite grejer till vår semester resa om MINDRE än två veckor, barnen behövde nya kepsar, Max fick ett par badshorts och en tröja och Smilla fick en bikini. Nu är vi snart redo :-)

Bikini från Lindex och resten från H&M.

Nacka Forum!

Idag ska vi åka till Nacka Forum! Jag gillar Nacka Forum för det känns fräscht, modemedvetet och många av mina favoritaffärer finns där! Den här helgen har de dessutom "vårfest" där de erbjuder gratis barnpassning och pysselhörna, det kommer även vara modevisningar och artisterna Amy Diamond och Robin Stjernberg står för musikunderhållningen. Visst låter det trevligt?






Mer info hittar ni HÄR!

Vi har även bestämt träff med våra goda vänner Vera Prada, Pablo Cepeda och deras dotter Olivia! Vera är höggravid och har gått över tiden så hon kommer att föda när som helst typ men jag hoppas vi hinner med en fika innan bara ;-) ;-)

Kram!!!

Operaterassen!

Igår var jag inbjuden till Kids Fashion på Operaterassen! Ett stort barnmodeevent där Loppi bjöd in till mingel, modevisning, shopping och trendspaning. Konferencier var Cecilia Blankens och såklart fick vi med oss en fin goodiebag hem!


Det bjöds på dryck från Femme och smågodis från Candyking.

I goodiebagen fanns bl.a.:
Barntrumpor - Geggamoja, Me&I strumpor till vuxen, Mössa - Elodie Details, Bubbelbad - Sebamed, sjal - Frankie & Liberty, Vantar - Joha, Mössa - BCWW, Mama-tidning, Skedar - Bambino, Våtservetter - Coop/Änglamark, Baby care set - Weleda, påse med kaffe - Löfbergs lila, böcker - "Kapten Geggamoja och lillpiraten: Äventyret i piratparken" och "Betty mitt i natten", märkpenna från Babyshop.se,  Fina rabattkuponger från Polarn o. pyret, Alex & Fred, Brands for Kids, footway.se och Babyland.se.


Så duktiga och söta barn som gick modevisningen! Efter modevisningen delades det ut två priser på scenen, dels årets "Kids Fashion-inspiratör" som gick till Patricia Back, moderedaktör på mama och sen "årets Barnmodebloggare" som gick till Nina Midbrink med bloggen Petit Fashion.


Många trevliga utställare på plats och jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst! Träffade även många fina bloggkompisar! 
De flesta bilder har jag tagit själv men jag har även lånat några från Loppi från denna sida!

Tack Loppi för att ni lyckas gång på gång!!!

fredag 22 mars 2013

Kids Fashion

Idag är jag inbjuden till ett roligt bloggevent på Operaterassen! Det ska bli så kul att återigen få mingla med Loppi-bloggare och få kolla på barnmodevisningar och gå hem med en välfylld goodiebag.

Önskar er alla en härlig fredag!!!

torsdag 21 mars 2013

Små citroner gula

Idag gjorde jag en härlig grej, "hittade" en biocheck i plånboken som skulle gå ut i dagarna och bestämde mig för att spontant gå på bio, ensam! Så jag åkte till Filmstaden Kista och såg filmen "Små citroner gula". Har varit nyfiken på den filmen ett tag och jag blev inte besviken för den var verkligen bra! En härlig film som jag kan rekommendera, jag både skrattade och grät och efteråt hade jag en härlig känsla i kroppen att man kan lyckas genom att verkligen tro på sin dröm!

Ikväll var vi på 3 års kalas hos grannen och åt god glasstårta! Barnen lekte och vi föräldrar fick umgås ett tag innan det var dags att gå hem igen. Imorgon är det dagis och jobb men sen är det helg IGEN!!!

Många blommor på graven

Jockes mamma har varit här i tre dagar och det har varit jätte skönt! Hon har passat barnen så vi kunnat gå på biopremiären och jobbat, det är så skönt att slippa tänka på att lämna och hämta på dagis varje dag och laga middagar. Lägligt nog var hon även här under de dagar som vår diskmaskin varit sönder ;-) När diskmaskinen inte funkar så lär man sig verkligen att uppskatta den när den funkar igen, gillar verkligen inte att diska för hand! Men imorse var en reparatör här och bytte en trasig slang för 1 500 kr så det var ju billigare än att behöva köpa en helt ny diskmaskin i varje fall....

I måndags gick svärmor, jag och barnen till Hagaparken och besökte Fjärilshuset, barnen har pratat länge om det och nu blev det äntligen av! Fjärilar är väldigt vackra men barnen tyckte att det var lite läskigt när de flög omkring och nästan satte sig i håret på oss men de färggranna fiskarna gillade de!


Sen gick vi förbi Prinsessan Lillians grav och kollade på alla vackra blommor som folk lagt där:


Nu ska jag laga middag och sen ska vi ner till Max kompis Simon som bor en trappa ner för han fyller 3 år idag!

Bäst Före

Oj vad dagarna går fort! Här är det fullt upp hela tiden :-)

Galapremiären i måndags var jätte rolig och jag träffade många trevliga människor! Filmen "Bäst före" var klart sevärd, lite tragisk men samtidigt rolig och lättsam! Underbara skådespelare och det var de som gjorde hela filmen!


Vi var där med våra fina vänner Lars Hägglund och Sara Varga:


Innan filmen bjöds det på snittar och bubbel:


och efter filmen gick vi till Café Opera där det bjöds på en härlig buffé och uppträdande av bl.a. Jocke, Sara och Lars! De har ju tillsammans gjort musiken till filmen så det var roligt att se deras namn på eftertexten efter filmen!



Flera kändisar var såklart på plats och HÄR och HÄR kan ni se några av dem!

måndag 18 mars 2013

Galapremiär!

Ikväll är vi bjudna till Galapremiären av filmen "Bäst Före" med bl.a. Brasse Brännström och Kjelle Bergqvist och Ewa Fröling. Det ska bli skoj eftersom Jocke har varit med och gjort musiken till filmen. Även på efterfesten på Café Opera ska han uppträda tillsammans med Sara Varga!

Farmor har flygit upp från Skåne och ska vara med barnen ikväll så att vi kan vara ute och svira :-) Det tackar vi för! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka hitta några kläder... hmm... har ingen aning om vad jag ska ha på mig...

söndag 17 mars 2013

Vilken tjej!

Efter två lugna dagar så känner jag att jag är tillbaka på banan igen, skönt! Det är så himla jobbigt att vara täppt i näsan och känna sig hängig!

Igår fick Max bestämma middag här hemma och det blev hemmagjord Tex Mex pizza och idag fick Smilla bestämma middag och det blev hemmagjorda sushi! Båda rätterna blev super goda!!!


Sushi är faktiskt rätt lätt att göra själv plus att det blir mycket billigare! Det ska vi absolut börja göra oftare och inget slår ju en hemmagjord pizza heller.....!

Vi har varit ute och lekt med kompisarna idag mitt på dagen och sen har jag gått igenom barnens sommarkläder för att se vad de kan ha när vi åker till Kanarieöarna om en månad.

Ikväll har vi kollat på Fångarna på Fortet på tv:n och hejjat på min vän Mirre som var med, Smilla levde sig in i tävlingen så mycket så när Mirre hamnade i fängelse så började Smilla nästan att gråta för hon tyckte så synd om henne :-) Mirre är ju en av de tuffaste tjejerna jag känner och hon vann ju även årets Robinsson så jag visste att hon skulle komma tillbaka, blev även imponerad av Anna Lundh, vilken tjej!!!


Imorgon ska jag ha visning igen och det ska bli kul, ska hem till en gullig "stammis" värdinna i Sollentuna! Sen på kvällen kommer Jockes mamma hit och ska avlasta oss lite och även vara barnvakt på måndag så att jag och Jocke kan gå på Galapremiär!!!

Berättar mer om det imorgon, nu ska jag krypa ner i sängen med resten av familjen!
God Natt!

fredag 15 mars 2013

En dag i Ziperall!

I fyra dagar har jag förskjutit och vägrat accepterat att jag håller på att bli sjuk, jag har känt mig hängig och förkyld men som egenföretagare har man inte råd att vara sjuk! Jag har stått och hållit i visningar varje kväll med lock i öronen, rinnande näsa, rinnande ögon och fullproppad med alvedon. Det har funkat men idag har jag tillåtit mig själv att krypa i min Ziperall och tofflor och bara sitta i soffan och slappa. Lite jobb med datorn såklart som att lägga in ordrar och svara på mail men annars är det soffan som gällt. När barnen gått iväg till dagis i morse så satte jag mig i soffan och kollade på "Nyhetsmorgon" och sen på "efter tio" med Malou. Blev sen tvungen att jobba lite innan jag återvända till soffan där jag satte på mig mina underbara Ziperall hörlurar och svävade bort i bra musik, vägrade kolla på telefonen om den ringde eller om jag fick några mail på datorn... så skönt och välbehövligt!


Älskar min Zipperall och jag skulle gärna vilja ha en till som ombyte.... har spanat in dessa, vad tycker ni om dem? Älskar mönstret på den vänstra men den högra har tunnare tyg och skulle passa bättre nu i sommar...


Nu ska jag få i mig något att äta, vad har jag ingen aning om eftersom kylskåpet och frysen aldrig varit tommare...... inser att jag måste åka iväg och storhandla inför helgen..... sen ska jag ladda en maskin med tvätt, byta lakan i sängarna, hämta barnen på dagis och sen ska jag åter igen sätta mig i soffan i min Ziperall och ha bästa fredagsmyset med mina barn!!!

torsdag 14 mars 2013

Bubblande badbomb...

med överraskning! Denna badbomb fick Smilla i julklapp och häromdagen ville hon testa den och resultatet var att vattnet bubblande och blev rosa och sen visade det sig att det gömde sig en tiger i den!


Nu tjatas det om bubblande badbomber som bara den här hemma :-) Vet någon vart man kan köpa dem?

onsdag 13 mars 2013

Spiderman-blomma!


Såklart det är en Spiderman-blomma :-)

Sveriges största hårtest!

Jag har blivit utvald till att delta i Sveriges Största Hårtest!

Jag har fått två månadsförpackningar av Original Silicea och det är ett av Sveriges bäst sålda kosttillskott för hud, hår och naglar. Det innehåller noga utvalda vitaminer och mineraler bland annat från kisel i form av finfördelad kiseldioxid. Kisel finns överallt i naturen där flexibilitet, styrka och elasticitet behövs!


Jag återkommer om två månader och berättar om jag märker någon förändring på min hud, hår och naglar!

"Videkissar"

Den här veckan består mycket av jobb både för Jocke och mig, vi möts typ i dörren och löser av varandra här hemma. Många som vill få fint hemma nu när vårsolen börjar leta sig in genom fönstren och man känner att man vill ha nytt och fräscht! Oftast räcker det bara med nya kuddar i soffan och en vårig pläd men ibland vill man ha större förändringar. Den 15 april kommer Living and Rooms sommarkatalog och den längtar jag till, ska bli härligt att få in lite mer sommarprodukter i visningskollektionen!

Det som är vår för mig det är när jag kan plocka in Videkvistar! Tycker att de är så fina och det ger direkt en vårkänsla! Dessa plockade jag förra veckan uppe i Hudik.
 

måndag 11 mars 2013

Som fiskar i vattnet!

Igår var vi på badhuset och badade hela familjen! Vi hade jätte roligt och var där i över tre timmar!


Barnen älskar sina Cherekringar och simmask som vi beställt från Linneashopen.se och vi ska nog köpa en till simmask så de får en varsin när vi åker utomlands. Cherekringarna kostar 299 kr och är värda varje krona för de är i så bra kvalité och barnen älskar dem! Simmasken koster 225 kr och även de är i jätte bra kvalité och läcker inte in vatten!

Här kommer en liten film där ni kan se hur barnen älskar att bada! Ingenting är läskigt enligt dem :-)
Klicka på bilden för att se filmen:

Barnens favoritbud!

Förra veckan fick vi ett jätte roligt bud hem till oss, nämligen en uppblåst jätteananas! I den låg en färsk ananas och en cocosnöt plus två stycken Risifrutti med nya smaken Pinacoco.


Den nya smaken är en härlig kombination av kokos och ananas och har fått namnet PinaCoco. Risifrutti Piñacoco kommer att finnas i butikerna under en begränsad period, fram till vecka 40, och blir en uppföljare till tidigare populära begränsade utgåvor som varit på tillfälligt besök.

Risifrutti är perfekt som mellanmål och den nya smaken PinaCoco är verkligen frisk och god! Smakar som en lyxig dessert var Jockes kommentar :-)

Läs mer om Risifrutti Piñacoco, näringsinnehåll och ingredienser på www.procordia.se.