torsdag 28 februari 2013

Tuff brud.....

Den här tjejen säger att hon är min dotter..... :-)
Ha ha... så söt!


Vackert skådespel!

Våren har även hittat sig hit till Forsa! Det är härligt vårväder och barnen är ute och leker i snön för snö finns det fortfarande gott om här uppe fast det droppar rejält från taken så snart töar den väl bort.
Vi vaknade till detta vackra skådespel:


Sen blev himlen bara blåare och blåare och solen kom upp!


Perfekt sparkväder!!!

onsdag 27 februari 2013

Så var vi här.....

Resan upp gick bra och vi blev serverade god fiskgratäng av mamma när vi kom fram. Fiskgratängen var godare än godis tyckte Max och det var ju väldigt bra betyg ;-)


Vi är trötta och ska lägga oss nu så vi får höras imorgon!

Pianoelever

För att tiden ska gå fortare nu när Jocke är iväg så åker vi upp till Hälsingland idag, så nu ska jag gå iväg och hämta barnen på dagis och sen hoppar vi in i bilen och kör upp!


Barnen längtar jätte mycket och vi håller tummarna att det är lika vackert vårväder där upp som här i Stockholm! Vi hörs snart igen!

Paradiset finns i Malaysia!

För en herrans massa år sen så reste jag runt i Malaysia i 7 veckor och njöt av det underbara landet. Jag missade nog inte många kvadratmeter kan jag säga ;-) Jag ska leta fram mina dagboksanteckningar från den resan och dela med mig till er, vet att jag också har en massa fantastiska foton!
Då lovade jag mig själv att återvända dit en dag och nu har jag bestämt att jag vill resa dit med min kära familj! Jag vet inte om det blir i år, nästa år eller om två år men jag har det som mål i varje fall!
Jag vet att många reser till Thailand för att det är enkelt och tryggt men jag tror att om bara några år så kommer Malaysia vara mer populärt än Thailand! Thailand håller på att turistas sönder och vi turister behöver något nytt och spännande. Det enda som saknas är att det ska vara enkelt att ta sig dit men jag ser att resebyråerna satsar mer och mer på Malaysia så vi hoppas att det kommer bli lättare i framtiden!
Malaysia är ett fascinerande land som erbjuder upplevelser för alla. Här finns både urban miljö och en fantastisk natur med paradisöar, vita stränder rika marina miljöer och en vild regnskog.
Malaysia har även fantastisk mat! Men jag har tyvärr inte kommit mig för att prova några Malaysiska restauranger här i Stockholm men nu har jag fått veta att Berns Asiatiska restaurang ska starta ett samarbete med Malaysiska Turistbyrån och därmed få flera gästspel av Malaysiska kockar och matprofiler! Jag hoppas verkligen att jag får möjligheten att besöka restaurangen under ett sånt gästspel och drömma mig tillbaka till paradiset!

tisdag 26 februari 2013

Nya kläder

Om mindre än 40 dagar sitter vi i värmen i Spanien och hela familjen längtar så mycket! Jag är så sugen att börja packa för jag vet inte riktigt vad vi har för sommarkläder som passar, barnen har ju växt rätt mycket sen i somras. Jag köpte mig två t-shirtar och ett par byxor på Gina Tricot förra veckan som jag tänkte ha på resan.


Det går rätt bra att vara ensam med barnen nu när Jocke åkte iväg det är precis som de känner på sig att de måste vara snälla ;-) Men imorgon efter dagis ska vi ändå åka upp till Hälsingland och hälsa på i några dagar. Mamma och en kusins fru vill ha varsin Living and Room visning och det passar ju bra eftersom det finns gott om barnvakt där uppe så det blir lite nytta och nöje!

måndag 25 februari 2013

Laddade batterier!

Vi har haft en härlig familjehelg och nu har vi laddat batterierna så att vi kan överleva utan varandra i 10 dagar! Vi har umgåtts i dygnet runt i två dygn och det hör ju inte till vanligheterna här hemma eftersom både Jocke och jag är egenföretagare. Igår åkte vi ner till Råstasjön och matade fåglarna för det tycker barnen är roligt.


Sen åkte vi ut till Färingsö och hälsade på våra vänner Tor, Marie, Astor och Otis. Där tog vi en promenad ute på sjön i det härliga vädret och efteråt bjöd de på god fika.


Marie har startat Cateringsfirman "Små Grytor" så om ni behöver hjälp med mat till en fest eller dylikt så kan hon med stor proffsighet och glädje hjälpa er! Kika in på hennes hemsida för mer info och hälsa från mig om ni bokar henne :-) Hon kan även hjälpa till med middagsunderhållning då både hennes och min man är duktiga musiker ;-)

Stinsen


Jag måste bara slå ett slag för Stinsens köpcentrum i Häggvik! Jag kan varmt tipsa om detta köpcentrum om man ska åka hela familjen och handla för där finns jätte mycket för barnen att leka med! Man kan beta av några affärer tillsammans med dem och sen låta dem leka en stund och sen beta av några fler affärer och sen låta dem leka på nästa lekställe. Alla blir nöjda och barnen tycker helt plötsligt att det är roligt att följa med och handla.

Det bästa är att de har en inomhus skridskobana för barnen där de får låna skridskor och hjälmar gratis! Smilla och Max tyckte det var super roligt att få åka igen! Men många vurpor blev det ;-)


Sen har de "karuseller" och lek"mattor" att leka vid och även ett stort lekrum! Så vi kommer garanterat att åka dit snart igen :-)

söndag 24 februari 2013

SCREAM

Efter några dagar med noll fantasi och inget att skriva om så har idag allting hänt! En mycket händelserik och rolig familjedag har vi haft och vi har hunnit med allt från att åka skridskor till att ha Mellofest hemma hos våra vänner nu ikväll.

Klockan är mycket och jag är supertrött men jag ska ändå dela med mig av några bilder från en härlig kväll. Resten skriver jag om imorgon :-)

Vi blev bjuden på en lyxig 3 rätters middag hos våra vänner Catrine, Staffan och Natalie och barnen hade jätte roligt och klädde ut sig i olika masker och lekte hela kvällen.


Sen blev det Mellofest och barnen dansade och sjöng tillsammans med artisterna och lekte att de också var med och tävlade.

Vi kan säga så här... ikväll var det inga problem att få barnen att somna, Max somnade redan i bilen på vägen hem så honom fick vi bära in och lägga i sängen direkt.
Önskar att någon kunde bära mig till sängen också nu, är så trött så jag orkar knappt gå dit ;-)
Natti...!

fredag 22 februari 2013

Just det.....

När man har ledig oplanerad tid så tänker man att man ska göra något mysigt av den, som igår planerade ju jag att jag skulle lägga mig i soffan och kolla på tv och dricka ett glas vin. Men så blev det såklart inte.... fram till 19.30 var det full rulle på de 4 barnen och efteråt var det vara att städa städa och städa :-) Ett tag blev det lite stimmigt med barnen men då satte jag på en film till grabbarna och tjejerna fick kolla på Nicke och Nilla på iPaden och då blev det i varje fall lugnt i 15 minuter :-)


När klockan var 21.00 och barnen somnat och jag tagit reda på all disk och leksaker så hamnade jag förstås framför datorn och började svara på en massa mail och helt plötsligt så är kvällen slut och man är tvungen att gå och lägga sig. Söndagens visning blev precis också avbokad så helt plötsligt har vi en "tom" familjehelg framför oss!!! Känns otroligt mysigt och efter kvällens visning så ska jag varva ner och komma in i familjestämning har jag bestämt :-)

Vi hade planer på att åka och hälsa på Ingemar Stenmark med familj ute i Vaxholm men de sms:ade just att de ska iväg till Tärnaby över sportlovet. Just det, det är ju sportlov nu! Vi tänker ju inte på det eftersom det inte "drabbar" oss alls utan det är väl först när barnen börjar skolan som det blir aktuellt med sportlov. Någon som ska iväg på Sportlovsfirande?

torsdag 21 februari 2013

4 barnsmamma

Idag fick jag hem 4 barn från dagis :-) Lekte med tanken på att vara 4 barnsmamma.... lite mysigt men fullt upp :-)


Så nu är det full fart här hemma och som tur var så har jag förberett middag så det är bara att stoppa in i ugnen!


Ikväll är jag ledig, tjohoo! Har nästan längtat efter att kolla på tv ;-) Har ingen aning om vad det är på tv ikväll men jag hoppas att det är något bra, kanske ska jag lyxa med ett glas vin också ;-)
Vi hörs snart igen, nu måste jag hålla koll på busungarna och laga lite mat till dem!

onsdag 20 februari 2013

KRIG!

Här händer det inte så mycket just nu, det är bara jobb, jobb och jobb :-) Blev först väldigt besviken över att jag fick en avbokning på lördag men nu känns det rätt skönt att få en oplanerad familjedag tillsammans. Kanske läge att åka och våldgästa lite vänner och kräva fika ;-)
Badhus står också på önskelistan från barnen så det ska vi försöka hinna med också.


Snart åker Jocke till AFGHANISTAN (!) i 10 dagar!!! Tjoflöjt vad jag tycker det känns jobbigt, dels för att det är KRIG där nere och dels för att han ska vara borta så länge! Han ska vara fältartist och underhålla soldaterna som befinner sig där nere.

tisdag 19 februari 2013

Koll på Stockholms förorter!

Igår åkte mamma hem så nu får vi klara oss själva igen, men det ska väl gå det med ;-)

Jocke blir hemma hela veckan så det är super skönt så jag passar på att ha visningar varje dag, igår var jag i Hässelby, ikväll Sollentuna och imorgon Huddinge :-) Man får verkligen koll på Stockholms alla förorter i det här jobbet :-)

Postade även en hel hög med Tradera paket igår som jag fått sålt, perfekt! Bara några grejer kvar som jag ska låta gå om.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska jobba några timmar framför datorn och sen iväg på visning!


måndag 18 februari 2013

Uselt humör!

Denna bild talar om varför jag är på uselt humör och bara vill lägga mig under täcket och gråta...... vi har inte ens haft bilen i två veckor.... :-(


Det här blir garanterat den dyraste månaden på länge!!! Alla utgifter kommer tydligen samtidigt :-(

lördag 16 februari 2013

Kvällens outfit

Militärgrön tröja från Gina Tricot, osminkad och en godisskål i högsta hugg så hittar ni mig just nu. Sitter i soffan och dricker ett glas vin tillsammans med mamma och barnen sover äntligen efter en "lång" melodifestivalkväll..... 22.00 är lite sent att gå och lägga sig för dem men när man ätit en massa godis och pizza och det är bra på tv:n plus att mormor är här så får man göra undantag.... vi får se hur morgondagen blir för de lär ju inte sova längre för det....

Ja, på bilden ser ni ju hur kort mitt hår är just nu.... det är så ovant!


Visningen idag gick också jätte bra och jag var hemma hos en värdinna som själv säljer en massa produkter, tror det är bl.a. Oriflame, Lingon & Blåbär och Sasco så om du är nyfiken på några av de märkena så maila henne här och hälsa från mig :-) Jag har varit hemma hos henne flera gånger och kommer alltid hem med en massa produkter, idag fick jag med mig ett Aloe Vera balsam från Sasco som jag ser fram emot att prova nu när jag måste tokvårda mitt blekta hår! Lingon och Blåbär har en fin vårkollektion med handdukar och kläder för hela familjen så de kan jag verkligen rekommendera om ni gillar bra kvalité, både jag och barnen har lite kläder därifrån!

Mamma min mamma.....

Nu har mamma kommit som räddaren i nöden och är med barnen medan jag får ha några visningar i helgen. Jocke är i Mariestad idag och spelar med Flygande Mattan gänget (om du har barn under 15 så vet de vilka Flygande mattan är) och imorgon gästar de Borås.


Mamma blir här tills på måndag så det känns lyxigt!

Igår var jag i Bro hos ett härligt tjejgäng och idag ska jag till Sollentuna till en "stammis" värdinna och visa de fina grejerna! Ikväll blir det lördagsmys med mamma och barnen och sen ladda för ytterligare 8 visningar i följd! Kul!


Blev tipsad om en blogg igår som jag kikade in på men jag ångrade mig sen att jag började läsa den, en oerhört stark och gripande blogg men ändå en blogg jag kan tipsa er om att läsa för att stödja tjejen som skriver. Hon är bara 22 år men varit med om värsta tänkbara! Bloggen hittar ni HÄR!

Det italienska köket, utan spis och kylskåp

Eftersom jag ofta är ensam med barnen så räcker ibland inte tiden riktigt till att vara den perfekta mamman och det som ibland blir lidande är maten.... jag måste erkänna att jag ibland får ta till halvfabrikat när tiden inte räcker till och två hungriga barn står och stampar vid spisen.
Men jag försöker att undvika mat med konserveringsmedel och blev glad när jag såg att Barilla lanserar färdigrätter utan konserveringsmedel. Det är tre italienska måltider som varken kräver spis eller kylskåp och rätterna går snabbt att tillreda och kräver endast 90 sekunder i mikrovågsugnen!
Rätterna är framtagna för att passa en modern livsstil och kan förvaras i väskan eller skrivbordslådan vilket gör att de passar utmärkt efter exempelvis träningen på lunchen eller då tiden inte räcker till för matlagning på kvällen.
De nya rätterna är tillagade med noga utvalda råvaror, baserade på genuina italienska recept inspirerade av medelhavsdieten. Rätterna kommer i smakerna Bolognese (klassisk köttfärssås), Basilico (med basilika och tomat) och Verdure (blandade grönsaker). 

fredag 15 februari 2013

24 golden hours

Vill önska er alla en underbar helg genom denna vackra text som är ett vintagetryckt på säckväv. Finns som tavla hos Living and Room. Ta vara på dygnets 24 gyllene timmar!!!


torsdag 14 februari 2013

Stoppa den i munnen!

Jag har tydligen fått äran att vara bland de första i Sverige att provköra Ahlgrens bilars "fruktkombi". Helt ok men jag föredrar de "vanliga" måste jag få säga.... Någon annan som smakat dem?


Ikväll har barnen badat i badkaret och medan har jag suttit och varit nostalgisk och kollat på en massa gamla foton, så roligt! Förundras över hur gammal man börjar bli och man får bevis på att alla rynkor har kommit de sista åren... Förlåt för kvalitén på kortet men jag har fotat av från fotoalbumet, orkar inte leta fram det på hårddisken.

Fotograf: Thomas Engström

Vi ska köpa vingar för pengarna....

Nu har Micke Rickfors varit här och hämtat min käre man.
Men vi hann i varje fall få några timmar tillsammans på förmiddagen och jag slapp gå ut och handla för det gjorde han och kom sen tillbaka med lunch, glass och blommor :-)


Förutom att vi firar Alla Hjärtans Dag idag så firar vi även Max dopdag, han döptes för exakt 3 år sen idag till Max Karl Leslie och här kan ni läsa om den dagen om ni vill! Ni kan även se på vackra foton från dagen på vår fotograf Lizas hemsida. Klicka här i så fall!


När det är Alla Hjärtans Dag så får man bestämma själv vad man vill äta och här hemma är vi rörande överens :-)

KÄRLEKENS DAG!

Idag är det Alla Hjärtans Dag och jag vill ge er alla en stor kram och tacka er för att ni läser min blogg!!! Utan er skulle det inte vara lika roligt att skriva varje dag. Hoppas att ni alla har någon att pussa lite extra på idag och om ni inte har det så ring ett samtal till en gammal vän och säg att ni tänker på honom/henne! Man kan inte ge för mycket kärlek och ta till vara på all kärlek ni får!!!


Här hemma har det firats med mycket pussar och kramar idag, barnen vaknade upp och såg sin pappa ligga i sängen så de kastade sig på honom och pussade och kramade. Han har varit borta i 5 dagar så längtan har varit stor. Men de fick bara morgonen med honom för idag blir han hämtad av Micke Rickfors och ska åka till Örebro och spela så nästa pusskalas blir först på måndag :-(

Smilla ville vara fin i håret idag på dagis så jag färgade några röda tofsar och sen flätade jag dem till ett hjärta och hon blev väldigt nöjd :-) Målade även ett hjärta på kinden.


Nu ska jag passa på att umgås med min käre man innan han sticker iväg efter lunch, tänkte springa iväg till affären och köpa något smaskigt till kaffet :-)

onsdag 13 februari 2013

Blombud med trevlig inbjudan!

Igår fick jag en trevlig inbjudan till ett roligt event och det bästa med den inbjudan var att den levererades tillsammans med ett blombud från euroflorist! Det tråkigaste med den inbjudan är att jag tyvärr inte kan gå på eventet eftersom jag jobbar då :-(  Det är reddville som bjuder in till 2 års kalas och kalaset ska hållas på min bloggvän Lofsans gym, "Rosa Skrot" så det hade varit jätte kul att gå! Hoppas det blir fler tillfällen!

Har du åsikter om framtiden?

Jag tycker att det är roligt att medverka i studier och marknadsundersökningar och förra veckan blev jag uppringd av insiktsbyrån Augur. De frågade om jag ville vara med på en intervju i mitt hem där jag skulle svara på frågor ang. min syn på mat och matlagning. Det ville jag såklart och idag kom två gulliga tjejer hem till mig och under två timmar blev jag intervjuad, filmad och fotograferad när jag svarade på en massa frågor. Det var jätte kul och inspirerande!

Vill du också vara med och påverka och ha åsikter om framtidens produkter och tjänster? Då kan du delta i en undersökning och samtidigt få en monetär ersättning. Anmäl dig till deras register så kan de kontakta dig när de genomför en studie där du ingår i målgruppen!

tisdag 12 februari 2013

Simma i hinderbanor

Idag efter dagis var det dags för simskola och jag är så stolt över Smilla som är totalt orädd för vattnet! Hon började Trampoolin simskola i augusti och nu simmar hon utan flythjälp både bröstsim och ryggsim. Hon både hoppar och dyker från kanten och längtar efter varje lektions slut till nästa gång. Men hon sa faktiskt en sak idag och det var att "det är så kul att simma men det är tråkigt att vi alltid gör samma saker"....
och jag håller med, varje lektion går till på exakt samma sätt, de börjar med att leka "busungar", sen får de simma några längder bröstsim och sen ryggsim och sen avsluta med några dyk och ett "hej då" hopp. På hemsidan står det att de ska simma i hinderbanor, öva livräddning och bada med flytväst men det har vi inte sett röken av tyvärr....


Nu har jag 20 minuter på mig att komma i säng.... :-)

Underbara pannkakor!

Både jag och barnen har ätit massor av pannkakor så nu är vi så mätta!!!


Dags för lite TV-mys innan det är läggdags!
Hoppas ni alla fått äta semlor eller pannkakor idag och fått njuta av dessa enkla men ack så goda skapelser!

Semmeldagen och pannkaksdagen på samma dag!

Idag är det tillåtet att frossa! Man får frossa i både semlor och pannkakor om man vill! Jag är inte så förtjust i semlor så jag håller mig till pannkakorna istället :-)

Jag tänkte dela med mig av mitt godaste pannkaksrecept till er:

4 ägg
2 ½ dl vetemjöl
6 dl Mjölk
1 msk socker
1 krm salt
Äkta smör att steka i

Gör så här:
Knäck äggen i en skål och vispa dem luftigt
Tillsätt mjöl lite i taget, vispa.
Späd med mjölk och fortsätt vispa.
Tillsätt socker och salt.
Låt stå och svälla i kylskåpet i minst 20 minuter och grädda sen på medelstark värme i äkta smör!

Servera med färska bär och vispad grädde
MUMS!
Bilder kommer ikväll när vi gräddar pannkakorna :-)

Istället kommer här en bild på mitt hår, jag var ju hos frisören igår och de färgade många smala slingor i olika blonda nyanser och jag är nöjd med färgen! Jag är inte så nöjd med längden på mitt hår men för 7 månader sen så var jag på en frisörsalong som blekte sönder mitt hår så att det gick av! Jag var då tvungen att klippa mitt hår kort och det var jätte jobbigt, på 7 månader har mitt hår växt en bit och jag började åter få längd i håret men det som gick av i hårbotten har nu växt ut till den här längden så för att det inte ska se konstigt ut så var jag tvungen att klippa allt hår kort igen! :-(
Men förhoppningsvis så kan det nu få växa jämnt och  jag slipper i varje fall det platinablonda och mitt hår blir friskare och friskare för varje dag..... ni kan läsa om katastrofen HÄR ifall ni missade den dagen!

Allt går i 180!

Så var man musikeränka igen och dagen har gått i 180! Hämtning och lämning på dagis, handling, fixa bilen, laga middag och mycket annat. Plus att jag bara var tvungen att fixa utväxten i håret för jag såg för hemsk ut!

Eftersom jag ska ha barnen själv resten av veckan så måste jag se till att lägga mig i tid på kvällarna och jag har lovat mig själv att försöka komma i säng innan 0.00 men nu är klockan redan 0.30!
Så god natt, vi hörs imorgon igen!

söndag 10 februari 2013

Eufori

Som tur var så hände det ingen olycka på leklandet och inte under hela dagen mer än en skrubbad armbåge så förhoppningsvis var fågeln bara här på besök från Törnrosdalen!

4,5 timme på ett STORT lekland ensam med två barn tar på krafterna! Eller ensam och ensam... det var väl sisådär 10 000 barn där kändes det som och barnen var i eufori och sprang som vilda höns överallt och kors och tvärs, phu! Men de hade jätte kul och det är väl huvudsaken, vad gör man inte för sina barn?


Dagens höjdpunkt för Smilla var ansiktsmålningen:


Nu ikväll har Jocke i varje fall kommit hem och jag har fått lite avlastning efter en veckas VAB, men imorgon sticker han igen och blir borta i stort sett hela kommande vecka också!

Svart fågel på fönsterkarmen

God morgon i stugorna! Här har det sovits skönt inatt och jag fick tom lite sovmorgon då barnen smög upp från sängarna själva runt 8.00 och började leka fint utan att ens försöka väcka sin käre mor ;-) Men efter ett tag kom de in och berättade att en fågel satt utanför balkongdörren och tittade in på dem när de lekte. Jag tänkte inte så mycket på det men när jag till slut kom upp så satt den fortfarande kvar!!! Men när jag hämtade kameran så flög den iväg.... man får nästan lite rysningar och blir lite nyfiken på vem som satt där och "vaktade" barnen när de lekte medan jag låg och sov :-)


Men om man ska tro på skrock så betyder det "olycka" när svarta fåglar sitter på fönsterkarmen sägs det :-( Men vi tror på det första alternativet för det känns mycket mysigare, eller hur?!

Nu ska vi åka på 6 års kalas som hålls på ett lekland så där får vi inte hoppas att det inte händer någon olycka!!!

Kram och trevlig söndag!

lördag 9 februari 2013

Världens godaste kakor!

Som ni vet så älskar jag att baka! Jag gillar att baka allt från muffins & smördegskakor till matbröd. Det enda som jag faktiskt aldrig ens testat att baka är mina favoritkakor Macarons! Jag älskar dem både till utseende och smak men jag har hört att det ska vara svårt att få till dem så därför har jag inte vågat prova.

Men jag skulle verkligen vilja ge dem en chans och det vattnas i munnen bara jag tänker på lakrits macarons :-) För att ha en chans att ens försöka lyckas så måste man ha en Macaron Matta och det har jag ingen men såg nu att min bloggvän "Fru Cupcake" har en tävling på sin blogg i samarbete med Lykka.se där man kan vinna just en Macaron Matta! Jag provar min lycka och jag tycker att du också ska göra det! Om du inte vill tävla så kan du ändå kika in på hennes blogg för hon har en helt underbar bakblogg där man får massor av inspiration!
Hennes blogg hittar du HÄR!

Nattens vålnad

Inatt vaknade jag till av att Jocke kröp ner i sängen vid 04.00 tiden, klockan 07.30 vaknade jag nästa gång och då hade han redan åkt iväg på nästa spelning!!! Stackarn! Det är tufft att vara frilansmusiker och flänga runt på olika spelningar med olika artister men samtidigt så älskar han ju sitt jobb så jag vet att han tycker det är värt det! Nu blir han borta till imorgon kväll tror jag, vet knappt vart han håller hus ;-)


Barnen är nästan friska, de är fortfarande lite hostiga och snoriga så vi tar det lugnt idag också och gör allt för att kurera oss till morgondagens kalas som Smilla ser fram emot!

Vi har fortfarande nedräkning varje dag till vår Ving-resa och barnen är inne på Lollo och Bernie siten varje dag och nu har de hittat Lollo och Bernies webbshop också så det tjatas mycket här hemma just nu om allt de önskar sig där :-)

fredag 8 februari 2013

Dagens "Maco" outfit!

Vad konstigt det är att barnen kan vara så pigga på dagarna men på nätterna blir de så dåliga! Smilla har sovit dåligt eftersom hon hostat och snytit sig om vartannat och Max har haft feber inatt och klagat på ont i magen. Så ingen skön natt här inte och fram till nu har vi gått runt i pyjamasar och tofflor och bara slappat! Jocke kom hem från jobbet sent igår och åkte väldigt tidigt imorse så för att låta honom få sova så mycket som det var möjligt så tog jag nattpasset med båda barnen.

Jag skulle väldigt gärna vilja åka ner till posten och hämta ett paket som legat där och väntat på mig ett tag men Jocke blir borta hela dagen och kvällen så vi får se om vi orkar åka en sväng senare i eftermiddag, vi skulle även behöva handla lite mer youghurt, mjölk och bröd...

Dagens outfit blir Today leggings black från House of Lola som är underbara leggings som passar både att vara hemma och mysa i och ha under en fin klänning på fest. Till dem har jag en Amaze me dress som också är från House of Lola. En helt underbar klänning med rak modell som skulle kunna vara som en oversized tröja men med sina fina sömmar och små detaljrika veck nertill gör klänningen effektfull. En perfekt "Maco" outfit sa min man när han såg den och jag håller med :-) En underbar outfit att ha hemma en dag som denna men samtidigt skulle jag kunna snabbt joina tjejerna på deras After Work inne i stan utan att behöva byta om, bara piffa upp med något smycke!