onsdag 29 februari 2012

Bloggnätverk

Nu startar Smartson ett bloggnätverk. Som bloggare kan du få specialinbjudningar och möjlighet att testa produkter först av alla. Som introduktionserbjudande har de 500 Gevalia Millicano som är avsatta för bloggnätverket. Gevalia Millicano är ett snabbkaffe förädlat med fint malda hela bönor.

Gör så här:
1. Infoga vårt ansökningsformulär i din blogg med koden som bifogas detta mail (det är lika enkelt som att infoga ett YouTube klipp)
2. Skicka därefter in länken till ditt blogginlägg via denna länk. Vi har 500 Gevalia Millicano och först till kvarn gäller
Ansök här


 

Äntligen här!


Nu är vi i stugan och njuter av den underbara utsikten. Vädret är fantastiskt och det är vår i luften. Solen skiner, det är 18 grader varmt i solen och det droppar från taken. Stoppa tiden, här vill vi alltid vara!!!

Skottdagen

Idag är det Skottdagen och alla ungkarlar behöver se upp!
Enligt en gammal tradition kan giftassugna kvinnor bara fria på Skottdagen och den man som tackar nej kan bara dra sig ur med hjälp av en dyrbar gåva ;-)

Någon som tänker slå till idag?
 

tisdag 28 februari 2012

Framme i Hälsingland

Nu är vi uppe hos mina föräldrar i Hudiksvall och har det lugnt och skönt. Resan upp gick jätte bra och det är så smidigt nu när nya E4:an är klar och man slipper 50/70 vägarna förbi Enånger, Njutånger och Iggesund.

Det första Max ville göra var att gå runt och titta på alla traktorer och förstås att åka 4-hjuling med morfar, även katterna och hunden är han så förtjust i. Smilla trivs också jätte bra här uppe men hon är nog mer en storstadstjej :-)

Det är rätt okej med snö här så imorgon ska Smilla få åka skidor för första gången i sitt liv, vi har varit lite slappa med det eftersom vi själva inte heller åker så mycket. Men imorgon ska hon få prova och som hon längtar! Imorgon blir det även ett besök till stugan för att kolla att inte någon råtta letat sig in och om elementen funkar som de ska.

Morotskaka

Just det, glömde att berätta att jag bakat en super god morotskaka idag som vi ska ta med oss upp imorgon, så mamma vi skickar ett sms när vi svänger av E4 så kan du sätta på kaffet :-)


Morötter är ju så himla billigt just nu och det är enkelt att göra morotskaka så prova du med. Googla på "recept morotskaka" så dyker det upp massor av recept. Jag orkade inte gå och köpa strösocker så jag googlade på ett recept med råsocker istället och det funkade också utmärkt.

Packar

Idag har jag tvättat, packat och fixat här hemma så nu börjar jag känna mig redo att bege mig till skogarna i Hälsingland och slappa i några dagar ;-) Imorgon efter frukost kör vi upp, gissa om barnen längtar!

Min plånbok har gått sönder i dragkedjan så jag behöver en ny, kanske en sån här?!



Eller satsar jag på en ny likadan som jag har, är faktiskt jätte nöjd med den!


Synd att det är så länge tills jag fyller år annars hade det varit en perfekt present att önska sig :-)


måndag 27 februari 2012

Anna Sahlene

Min fina vän Anna har släppt en ny singel "Jamie" som nu finns ute på I-Tunes och SPOTIFY, gå in och lyssna och njut!


Tomt och tråkigt

Oj, vad tyst och tråkigt det blev när farmor, farfar och Ida åkte hem :-(
Men vi har haft en härlig helg tillsammans med mycket aktiviteter, lek och gemenskap!


Idag följde de med till Smillas simskola och efter det blev det fika i Solna Centrum innan det var dags för dem att ta flygbussen ut till Arlanda.

Imorgon börjar sportlovet här i Stockholm och vi har bestämt att vi åker upp till Hälsingland på tisdag för att se till vår lilla stuga och hälsa på mormor, morfar och resten av släkten där uppe. Så imorgon ska jag packa, tvätta och fixa lite ärenden så att jag med gott samvete kan åka upp och slappa i några dagar :-)

söndag 26 februari 2012

Sång i studion

När vi var på Spårvägsmuseet igår så var kusin Ida i studion med Jocke och sjöng in en låt så vi åkte också dit efter museet och fick lyssna på den fina låten och sen åt vi lite mat där.


Max var snabb med att hoppa in bakom trummorna:


Spårvägsmuseet

Idag var vi till Spårvägsmuseet jag, barnen, farmor & farfar. Max som älskar bussar och tåg var helt i extas och sprang från tåg till tåg och älskade att vara där, Smilla tyckte också att det var väldigt roligt!

 

Vi var även på Leksaksmuseet och det tyckte de också om, Max älskade att kolla på tågen och bilarna och Smilla föredrog de fina gamla dockskåpen.

Rykten går om att museet kommer att läggas ner inom en snar framtid så passa på att gå om ni inte varit där!

lördag 25 februari 2012

Promenad runt Djurgården

Det är så vackert att promenera runt Djurgården, allra helst när solen skiner och det droppar från taken.

Härliga Stockholm!!!

fredag 24 februari 2012

Junibacken och egentid

Idag åkte farmor, farfar och kusin Ida till Junibacken med Smilla och Max. Barnen älskar ju att vara där så det blev en rolig överraskning för dem.



Medan de var där så passade jag på att gå på "stan", jag strosade runt på Fältöversten i flera timmar men hittade ändå inget att köpa till mig själv, Jocke däremot köpte jag kalsonger, tröja och en scarves till.


Till lunch åt jag god sushi, det känns så lyxigt att få sitta i lugn och ro och äta gott och titta på folk, det känns som det var flera år sen som jag bara satt ner och "tittade" och "studerade", alltid är det något barn som kräver ens uppmärksamhet och det gäller att snabbt få i sig sin mat innan de tröttnar på att sitta stilla.... men idag kunde jag bara njuta av lugnet :-)