fredag 28 december 2012

Vi kommer att sakna B-Maxen!

Nu är vi hemma i Stockholm igen! Resan ner gick bra men vi hade solen i ögonen hela vägen så det var lite jobbigt fast man ska ju aldrig klaga på att solen är framme ;-)

 

Barnen skötte sig bra i baksätet och det var perfekt att bilen har en extra spegel som gör att man ser vad som händer i baksätet. Den enda nackdelen var att vi inte riktigt fick upp värmen i bilen, utan frös om fötterna nästan hela resan :-(
Vi åkte hem och lämnade av vårt bagage och åkte sen direkt till Upplands Motor för att lämna tillbaka vår kära Ford B-Max. Det kändes trist att lämna tillbaka den för vi har verkligen trivts att köra runt i den! Kändes lite som att ha vunnit första pris i en tävling när vi fick veta att vi skulle få provköra den gratis i en vecka men nu när vi var tvungen att lämna tillbaka den känns det som vi varit med i en tävling och förlorat :-(
Max har ju varit extra stolt att åka runt i vår "chokladbil" eftersom den har samma namn som honom :-)


Nu ska vi ha en lugn fredagskväll här hemma och vi längtar tills Jocke kommer hem från Kina på söndagkväll, så tomt här hemma utan honom!
Önskar er alla en trevlig fredagkväll!

1 kommentar:

Popprinsessan sa...

Hoppas att du haft en skön fredag! Förstår att du längtar till söndag. Hoppas att ni får en härlig nyårafton ihop och att Jocke inte är allt för trött efter Kina då.
Kram!